Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

4. oktober 2021
II Pæne omgivelser på hjemmekontoret. Dem kan jeg godt lide at gøre lidt ekstra ud af, især som efterårsmørket sniger sig ind på os II

Det er blevet mandag formiddag på hjemmekontoret, og som jeg har fået det for vane, betyder det tid til mails, blogskriv og et overblik over ugens gøremål, mens Evi sover i barnevognen. Stunden her er nærmest blevet helt hellig for mig, fordi den plejer at være givet godt ud for resten af dagens overskud. Især på en mandag, hvor det altid bliver lidt hektisk for at komme ud ad døren ovenpå weekendens noget mere laissez faire tidsstyring.

Men nu er der ro på. Jeg er i bund med indbakken og oprydningen (i hvert fald den mest åbenlyse i stue og køkken). Vaskemaskinen snurrer på badeværelset, og jeg har en bolle og en kop te på vej, som kompagnoner til dette blogskriv. En ret herlig treenighed, hvis I spørger mig. Mundgodt og gode minder fra kamerarullen.

Håber som altid, at I vil hygge jer med at kigge med ♥
Hav en rar start på hverdagen fine jer!

II Hyggeligste kastanjetur med min mellemste bedste ven. At Nola i øvrigt var mindst lige så optaget af at samle kastanjeskallerne, som selve kastanjerne, taler vi ikke om. Heller ikke om, at jeg den sidste uge har kørt rundt med barnevognsnettet fuld af førnævnte kastanjeskaller, fordi det er den eneste måde at tale Nola fra at skallerne skal med op i lejligheden … II
II En smuk påmindelse om at huske at kigge op! Ofte gemmer der sig de fineste detaljer på bygninger, når man husker at løfte blikket. Som fx gyldne efterårsblade på vej op ad en husmur II
II Apropos mine oktober planer bagte vi allerede verdens bedste bananbrød i weekenden. Og nu har jeg en indre diskussion igang om, hvornår jeg kan tillade mig at skænke mig selv dagens første skive II
II Nej, jeg græder ikke. Du gør! II
II Vi havde købt et par engangskameraer som lå på bordene til sidste weekends barnedåb, og forleden kunne vi hente første stak af de fremkaldte fotominder. Virkelig en hyggelig måde at genbesøge og mindes den fineste dag på II
II De sidste blomsterrester fra barnedåben sørger for glimrende blikfang til at camouflere vores i øvrigt ret rodede lejlighed ovenpå en uge med sygdom II
II Det her, det var lykken. Et rendyrket mig-moment midt i oktobersolen på Frederiksberg Alle. I selskab af varm chokolade og Sally Rooney II

    Kommenter