Boligindretning

BOLIGUPDATE: NY BILLEDVÆG + 25% RABAT TIL PLAKATER

14. september 2018

Indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio

Ej hvor har jeg glædet mig til at dele dette indlæg med jer. Mens det nemlig herinde har været lidt småt med boligupdates den seneste tid, så er det absolut ikke tilfældet ude i den virkelige verden, og vi har haft gang i en del projekter, siden jeg gik på barsel. Et af dem er en lille makeover af vores stue.

Efter at have siddet i sofaen tilpas længe og stirret mig træt på vores kedelige hvide væg besluttede jeg mig nemlig for, at det var tid, at der skulle ske noget nyt. Og når først dén tanke har forplantet sig hos mig, kan det kun gå for langsomt med at gå igang. Jeg fik derfor et samarbejde i stand med webshoppen Desenio, som har et ualmindeligt stort og fint udvalg af plakater og rammer, og gik igang med at udtænke en ny billedvæg, som en vej til at live vores væg lidt op. Udover billederne luftede jeg også over for Mads ideen om at male væggen i en eller anden kontrast farve for at bryde vores mange hvide vægge, og den ide var han heldigvis med på.

Og resultatet af mine mange påfund ser I altså her. Jeg er så begejstret, ikke mindst fordi det nærmest har forvandlet hele vores stue uden at kræve andet end en bøtte maling og nogle nye plakater. Hvad synes I om det?

Nedenfor deler jeg links til de posters, jeg har valgt hos Desenio, og tipper desuden om en rabatkode, som fra i dag den 14. september og til og med på mandag den 17. giver 25% rabat på alle plakater*.

II ABSTRACT BLUE II BARE SKIN ILLUSTRATION II A THOUSAND BIRDS II EGERAMMER II SORTE TRÆRAMMER II

Hvis nogen skulle være fristede til lidt nyt til væggene derhjemme, så har jeg skaffet jer en rabatkode der giver 25% rabat på hele udvalget hos Desenio*. Koden ‘merimeri.dk’ skal anvendes ved checkout og rabatten vil herefter blive fratrukket. Gælder den 14.-17. september.

*Rabatten gælder ikke rammer og plakater i kategorien ‘Handpicked’

 • Reply
  Lina - SelvSkabet.dk
  14. september 2018 at 8:48

  Hvor ser det bare godt ud 🙂 Utroligt hvor lidt der egentlig skal til for at gøre en stor forskel.
  Når du udvælger plakater, har du så en bestemt taktik du følger i forhold til farver og størrelser?

  • Reply
   merimeri
   15. september 2018 at 15:40

   Ja ikke? Det har altså også imponeret mig!
   Jeg tænker meget over at billeder gerne må være i forskellige størrelser og at der gerne må være lidt sammenhæng i farve og motiver. Et godt trick er at prøve at sætte billederne sammen, som du gerne vil have de skal sidde, i word. På den måde kan du lege lidt rundt med udtrykket, inden du køber 🙂

 • Reply
  Kamilla
  16. oktober 2018 at 13:50

  Det virker altså ikke til at rabatkoden virker? Den trækker ikke noget fra? ☺️

  • Reply
   merimeri
   19. oktober 2018 at 12:23

   Hej Kamilla, koden var desværre kun gyldig mellem den 14.-17. september. Desenio kører dog ofte med rabatter, så jeg vil anbefale dig at tilmelde dig deres nyhedsbrev, for så får du besked, når de har et godt tilbud 🙂 Klem

 • Reply
  Thit Mette
  15. marts 2019 at 10:41

  Hej!
  Jeg er vild med din fine væg som er så smukmmod det lyse træ. Har du en farvekode på den grålige maling? 😀

  • Reply
   merimeri
   18. marts 2019 at 13:53

   Den er fra Jotun og hedder Skyggeblå, med farvekode 4629 🙂

Kommenter