Skønhed

SKØNHEDSRUTINE: NYE FAVORITTER FRA ECOOKING

15. september 2018

Produkterne er modtaget til test af Billigvoks.dk

Er jeg den eneste, som godt kan mærke på min hud, at det er ved at blive efterår? Den kølige vind og tørre luft betyder for mit vedkommende at min hud hurtigere føles tør og irriteret. Klog af skade har jeg derfor lært, at det allerede er her i sensommeren, jeg skal sætte ind med det tunge skyts, hvis jeg vil undgå et rødmende ansigt forårsaget af irriteret hud. Som en del af min daglige skønhedsrutine, bliver det et must med en serum, ligesom min fugtighedscreme til ansigtet skal være federe end den variant jeg bruger om sommeren. Og lige for tiden udgøres de to ting af et par nye favoritter fra Ecooking.

Ecooking er et dansk hudpleje-mærke, som jeg stiftede bekendtskab med allerede for et par år siden, og som jeg sidenhen har været trofast bruger af, fordi jeg ganske simpelt er vild med mærkets løfte om økologiske og naturlige ingredienser, og produkter baseret på ærlighed og gennemsigtighed. Alle etiketter viser fx præcis, hvad produkterne indeholder, og en dagcreme hedder en dagcreme og intet andet. Det er da til at forstå i en (skønheds)verden, hvor man ellers normalt skal holde tungen lige i munden for at udtale diverse skønhedsprodukter og i øvrigt nærmest have en doktorgrad for at gennemskue hvad der gemmer sig bag visse produktnavne. 

I forbindelse med et samarbejde med billigvoks.dk har jeg fået lov at teste Ecookings populære VITAMIN BOOST SERUM (den der tidligere hed E-VITAMIN SERUM), og et helt nyt produkt i serien; en ANTI-RØDME CREME. Førstnævnte er en serum, der tilfører huden fugt, samtidig med den heler og beskytter huden. Jeg kendte godt til den i forvejen, fordi jeg tidligere har brugt serummet, da den hed E-VITAMIN SERUM, og det er uden sammenligning den bedste serum, jeg har prøvet. Jeg bruger et enkelt tryk med pumpen om aftenen, efter jeg har renset min hud, og inden jeg kommer fugtighedscreme på. Serummet får min hud til at føles mere fugtmættet og elastisk, og da den er super drøj i brug holder den heldigvis længe. 

Som noget nyt er jeg begyndt at bruge Ecookings ANTI-RØDME CREME ovenpå serummet. Cremen hævder at bekæmpe rødme, hævelser og irritation i huden, har en blødgørende effekt og er desuden anti-inflammatorisk. Læg dertil at den også både fugter samt udglatter og reducerer fine linjer, og det lyder som opskriften på en mirakelcreme. Det er store ord at putte på en creme, men jeg vil nu alligevel mene, at der er noget om snakken. Jeg har valgt at bruge cremen præventivt for netop at undgå at min sensitive hud slår ud, nu hvor det kølige efterårsvejr er over os, og indtil videre har jeg ikke set skyggen af den rødmen i huden, som jeg ellers plejer at blive irriteret over på denne tid af året. Ligeledes synes jeg, at de små urenheder jeg af og til er indehaver af, de lader til at have fundet andre jagtmærker, og det til trods for at min kost den seneste tid ellers godt kunne have forårsaget et boost til mængden af urenheder. Cremen har en lidt fed konsistens uden at fedte, og den efterlader den min hud glat og frisk, ligesom den føles dejlig let på huden inden sengetid. 

Således er jeg ikke bleg for at sende anbefalingen af de to produkter videre, og jeg fortsætter min trolige begejstring over for Ecooking.

Serummet koster 349kr og kan købes HER

Anti-rødme cremen koster 299kr og kan købes HER

 

  • Reply
    Sophie
    8. januar 2021 at 10:51

    Hej Line 🙂 jeg er selv begyndt at bruge anti-rødme cremen her for et par uger siden og leder lige nu efter anmeldelser på den, fordi jeg ikke selv oplever den store “ændring” og prøver at finde ud af hvornår den begyndte at virke for andre. Bruger du den stadig? Og har den stadig god effekt? Mvh Sophie (den utålmodige)

Kommenter