Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

17. september 2018

Hej venner, så er der mandagspost ♥

Har I haft en dejlig weekend? Min har været så ualmindeligt rar, fordi den udover at byde på masser af hygge med mine to favoritter herhjemme, også har budt på både babyshower for en kollega, og den dejligste dag i selskab med mine veninder igår, hvor jeg havde inviteret til fødselsdagsfrokost. Ovenpå den megen selskabelighed i weekenden, trængte vi dog til en mandag uden de store sociale tiltag. Vi startede morgenen med at suse i IKEA, hvor jeg fik fat i det aller sidste STOCKHOLM skab, de havde på lager i Taastrup, og som udgår lige om lidt. Det skal op og stå i vores soveværelse, og jeg glæder mig sådan til at få det samlet og på plads. Først skal dog der lige males, men mere om det projekt en anden dag. Derefter trillede vi en tur på Fisketorvet, hvor jeg kunne klare lidt ærinder, mens Nola sov middagslur. Hun har generelt været i et rigtig puttehumør i dag #mondazed, og får taget sig nogle gode lange lure, hvilket giver mig lidt tid til at indhente lidt skriblerier til bloggen. Og det første indlæg, jeg vil kaste mig over, er en håndfuld små rare glimt fra sidste uge, som var en af de særligt gode. Med fødselsdagsfejring, septembersol og boligprojekter, der gør mig en tand mere forelsket i vores lejlighed.

II Det er som om mit indre a-menneske ikke længere har så travlt med at komme op om morgenen, når denne lille mus gerne vil putte med i dobbeltsengen. Hyggeligste start på dagen, og jeg nyder det virkelig, fordi jeg godt ved, det kun er for en kort bemærkning. Nola bliver allerede to måneder i morgen, og jeg kan slet, slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af II

II Sensommerfornøjelser en eftermiddag på Enghave Plads, hvor jeg udnyttede et 2 for 1-tilbud til at lokke Mads med på Nicecream til en af deres bowler. De af jer der bor i København, har I prøvet dem? Ellers må I love mig at gøre det. Jeg vil nærmest kalde det en ordre. De er så åndssvagt lækre, og kan samtidig spises uden at medføre skyggen af dårlig samvittighed over unødvendige kalorier, eftersom de ikke indeholder sukker II

II Jeg er virkelig inspireret på boligfronten for tiden, og tænker det hænger sammen med, at jeg bruger meget mere tid hjemme i lejligheden, end jeg er vant til. Det seneste vi har kastet os over, er at få lavet en flisevæg i vores køkken. Det er som erstatning for vores kalkvæg, som desværre aldrig blev rigtig godt, fordi en eller anden (ja ok, det var mig), ikke lige havde sat sig ind i, at den kalkmaling, jeg havde malet med, ikke kunne tåle fugt. Det var derfor ikke en super smart løsning bag en kogeplade, som der ret ofte står damp og stænk op fra. Lesson learned. Det problem komme vi til livs med en flisevæg, og jeg er vildt spændt på det færdige resultat. Håndværkeren kommer og gør væggen færdig i morgen, og det tegner godt indtil videre II

II Onsdag stod jeg op til det fineste fødselsdagsmorgenbord og morgensang fra Mads og Nola. Eller altså mest Mads, og så lidt samstemmende grynt fra Nola. Han havde gjort sig så umage med at pynte op, alle mine morgenmadsfavoritter og virkelig gode gaver, og jeg følte mig så vanvittigt heldig over at være lige præcis hér, sammen med drømmemand og den lille gryntende kærlighedsklump II

II Ligesom alle andre mødre, synes jeg selvfølgelig også, at vores barn er det dejligste i hele verden. Og gudskelov for det. Men altså, når Nola stikker mig sådan et smil her, kan jeg slet ikke være i mig selv, og jeg tror aldrig at jeg mærket lykke tydeligere end i sådan et øjeblik II

II De små barselsglæder; septembertemperatur der tillader blogarbejde i gården og cheesecake til at få ordene til at glide lidt lettere II

II Mexican feast til min fødselsdagsfrokost igår. Det var et kæmpe hit. Og vi kan leve af mexikanske rester af ugen, for der var alt, alt for meget mad II

 • Reply
  Emma
  18. september 2018 at 13:30

  Den der mexicanske buffet ser virkelig god ud! Vil du mon løfte sløret for hvad den bestod af? Jeg planlægger nogenlunde det samme til min fødselsdag 😀

  • Reply
   merimeri
   18. september 2018 at 23:19

   Den var simpelthen også så lækker! Menuen bestod af pulled pork og chicken, salsa, plaintains, guacamole, koriander, lime, syltede rødløg og majskolber og så serverede jeg ginger beer og hjemmelavet lemonade til.

   • Reply
    Emma
    21. september 2018 at 10:43

    Tusind tak for svar, det lyder bare lækkert 🙂

Kommenter