Boligindretning

THERE IS NO SUCH THING AS AESTHETIC MESS

4. august 2015

Ikke-navngivet-1I råbte i kor, at I gerne ville se billeder fra lejlighedsprocessen, så det skal I få. Æstetisk er det ikke, men det bliver det. Håber jeg. Meget. Lige nu er jeg lige dele panisk og begejstret over projektet. Der er virkelig lang vej igen og før vi ved af det, så er det 1. september, hvor vi har en ide om at vi skal være færdige til. Jeg er mega dårlig til at være afhængig af håndværkere (og deres af og til tvivlsomme deadlines, ahem), så processen her er ikke lige min stærke side. Til gengæld er det vanvittigt fedt, at man hurtigt kan se resultater. Som fx da vi søndag morgen startede med at have seperat køkken, spisestue og gang og søndag aften havde fået et køkkenalrum. Og den fineste murstensvæg. Vi har ikke nået at reparere fuger eller vaske den ned i endnu, men det finder vi forhåbentlig snart tid til og det bliver så fint. Vi har allerede udnævnt det til vores nye yndlingsrum!

 • Reply
  Nadia
  4. august 2015 at 10:57

  Misundelig!

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. august 2015 at 9:35

   På processen eller resultatet? 😉

   • Reply
    Nadia
    5. august 2015 at 12:41

    Resultatet selvfølgelig. Jeg synes allerede, at man kan fornemme, hvor godt det bliver!

 • Reply
  Tine
  4. august 2015 at 13:30

  OWMOWGOWD hvor fedt!

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. august 2015 at 9:34

   Haha jeg er pjattet med din entusiasme Tine, satser på at det bliver den kampgejst, der går mig helskindet igennem 😉

 • Reply
  Ida
  4. august 2015 at 16:41

  Åh hvor jeg kender til din frygt for håndværkernes deadline.
  Men hvor bliver det fedt Line 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. august 2015 at 9:35

   Amen for dælen, nogle håndværkere lever altså i den grad op til deres (blakkede) ry, og jeg har det åbenbart med at løbe ind i alle dem. Men forhåbentlig det hele lige pludselig begynder at rykke. Og SÅ bliver det fedt, er jeg sikker på. Glæder mig til at vise dig det!

Kommenter