Boligindretning

BUDGETVENLIGT MESSING TIL BADEVÆRELSET

24. marts 2018

8ae5afbf-eebb-4c68-80c2-de9f4d8a2d2c

3125ebab-d7bd-4211-b114-228fbb4faf15

Godmorgen venner, og glædelig lørdag! Jeg starter dagen lige på og hårdt med en omgang public service. Efter igår at have delt et billede af vores nye og vældig pæne brusestang og armatur fornemmer jeg nemlig, at I er en hel der også drømmer om messing til badeværelset, så by popular demand tænker jeg lige at tippe op, hvor vi har købt den henne. Og det har vi gjort hos Aliexpress som nok også ellers ikke lige var dér jeg først ville kigge efter nyt VVS-udstyr, haha. Men når sådan en fin messingsag kan fås til under 850kr og ovenikøbet inkl levering, så er jeg villig til at prøve noget nyt. Vi bestilte sættes allerede tilbage i december, og fordi det sendes – billig – fra Asien var der en måneds tid undervejs, men i torsdags fik vi det endelig sat op og vi er vildt glade for resultatet.

Nuvel, kvaliteten er hverken VOLA eller Grohe, men når det er sagt, så er jeg faktisk overrasket over, hvor robust den virker til at være, og jeg krydser fingre for, at det indtryk holder fast, nu vi rent faktisk har fået taget den i brug. Morgenbadet er i hvert fald lige blevet en tand mere glamourøst og jeg er vild med, at drømme om guld af og til går i opfyldelse.

Find bruseren HER

 • Reply
  Rikke
  9. august 2018 at 11:18

  Nu har I haft den i et stykke tid – holder den stadig? 😀

  • Reply
   merimeri
   12. august 2018 at 10:17

   Det gør den stadig ja, men den er lidt vanskeligere at holde ren og bliver hurtigere irret og forkalket at se på sammenlignet med krom, så det kræver lidt mere tålmodighed i forhold til rengøring. I forhold til virkning, så er den dog stadig upåklagelig 🙂

 • Reply
  Marie
  17. juni 2019 at 18:30

  Hvordan går det med bruseren, virker den stadig fint? 😃

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2019 at 20:40

   Ganske upåklageligt. Den har dog bedst af at blive rengjort noget oftere, end hvad vi for tiden får gjort, da messingen ret hurtigt kommer til at se lidt forkalket ud.

 • Reply
  Maria
  13. februar 2021 at 11:26

  Hej, har i stadig bruseren 😅🙈? Og virker den? Ville du evt. tage et billede af den nu?

  • Reply
   Line Schjelde
   14. februar 2021 at 13:19

   Hej Maria, vi har stadig bruseren og er overordnet glade for den. Messing er generelt svært at holde pænt i Kbh, hvor der er så meget kalk i vandet, og da vi ikke er de mest flittige til at få gjort ofte rent på badeværelset, kommer den nemt til at fremstå lidt kalket i farven. Det er dog tydeligt at det er en budgetmodel, og holderen til håndbruseren er fx gået itu på nuværende tidspunkt.

Kommenter