Boligindretning

INSPIRATION // CLAMP LAMP

22. marts 2015

inspiration-clamp-lamp

// HEY THERE HI LAMP // IKEA LAMP //

Godmorgen piger, jeg tilbringer søndag morgen med computeren i sengen og leder efter nye lamper til soveværelset. Synes det er ret fint med lamperne på klemme, som i øvrigt vil være yderst velegnede herhjemme, hvor hverken min kæreste eller jeg er de helt store håndværker typer, ahem. Mine favoritter er henholdsvis fra Hey there hi og IKEA og begge er heldigvis i den betalige prisklasse. Hvilken er jeres favorit?

Håber i øvrigt I har haft en rar weekend? Det har jeg. Fyldt med gode planer, som for en stund fik mig til at glemme at jeg rent faktisk burde lave speciale 😉 Fredag stod den på middag og drinks med nogle af min kærestes venner og deres kærester. Igår spiste jeg frokost med en veninde og ellers så blev lørdagssløvheden plejet med dyner og Californication i sofaen og lidt (halvhjertet) specialelæsning. Inden længe cykler vi mod Charlottelund, hvor vi skal spise brunch på Mash med et vennepar, som altså er den bedste brunch jeg nogensinde har prøvet. Mine tænder løber allerede i vand ved tanken. Nåh ja, og så bagefter må jeg hellere komme hjem og få læst!

Glædelig søndag.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Lullumut
  22. marts 2015 at 10:46

  Mums, god fornøjelse på MASH 🙂 Jeg var selv derhenne sidste søndag, hvor jeg prøvede deres brunch for første gang 🙂 Omeletten er super!

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. marts 2015 at 13:13

   Omeletten er virkelig lækker ja. Og alt det andet 😉

Kommenter