Det har jeg på

OUTFIT // FRIDAY CLASSICS

23. marts 2015


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// COAT Suit // DRESS Kjær København // HEELS Reiss // 

Et dagens af den mere klassiske slags som udgjorde min fredagsuniform til middag og cocktails. Og så ikke et ord om at jeg nok lige burde have givet den en kærlig hånd med et strygejern, inden jeg smuttede ud af døren 😉 Man kan ikke vinde hver gang.

Har I udsigt til en spændende mandag? Som specialestuderende synes jeg, at min hverdag er lidt firkantet for tiden. Faste arbejdsdage hos Help mandag og tirsdag, speciale onsdag og torsdag, undervisning fredag og forberedelse til bloggen og læsning i weekenden. Det er altså sådan lidt kedeligt at vide, hvad de fleste dage byder på, allerede inden ugen er igang, men jeg håber, at det vil hjælpe til at gøre min hverdag og de mange bolde lidt mere medgørlige. Og så er det bare med at lægge nogle hyggelige aftaler i kalenderen, som kan fungere som en gulerod, når det hele bliver lidt ensformigt. Kan I også have det sådan?

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  23. marts 2015 at 8:10

  Oh yes, det kender jeg alt for godt! Min hverdag er total skemalagt. Jeg ved altid, hvornår jeg skal på arbejde uge efter uge, men det er selvfølgelig også nødvendigt, nu når jeg arbejder i en vuggestue. Men det kan jo godt blive lidt kedeligt alligevel 😉
  PS. Du er virkelig fin 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. marts 2015 at 13:12

   Ja den struktur følger jo nok desværre med, når man sådan bliver rigtig voksen med fuldtidsjob. Men til gengæld så har du fri, når du har fri. Den følelse glæder jeg mig virkelig til!

 • Reply
  Ida
  23. marts 2015 at 19:18

  Det kender jeg godt. Dagene og ugerne kan hurtigt komme til at ligne hinanden..
  Men ja så er det godt med de små hygge aftaler 🙂

  Og Line… Du er så fin i den kjole og må tilstå at jeg ikke havde lagt mærke til krøllerne, før du nævnte det.

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. marts 2015 at 13:10

   Årh du er nu sød. Så undlader jeg den dårlige samvittighed over krøllet kjole 😉

 • Reply
  Lullumut
  23. marts 2015 at 20:00

  Smuk kjole på trods af lidt krøller 🙂
  Skal vi bytte? 😉 Jeg har 5 (som i feeeeem) dages job og 2 dage til praktisk/sjov 🙂 Der er altså virkelig langt fra søndag aften til fredag eftermiddag.

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. marts 2015 at 13:09

   Ja tak til et byt 😉 Selvom der selvfølgelig nok er lidt mere frihed forbundet med at være fuldtidsstuderende, så savner jeg af og til, det der med at have fri når man har fri og ikke da skulle til at bekymre mig om studiejob, læsning, blog og så alle de andre praktiske ting.

Kommenter