Ting jeg kan li'

HOLIDAZED

10. juli 2016

holiday-inspiration1 ASOS OFF SHOULDER DRESS II 2 H&M SHOPPER II 3 MARIO BADESCU FACIAL SPRAY II 4 H&M SWIMMING SUIT II 5 H&M ESPADRILLOS II 6 ESSIE PEACH DAIQUIRI II 7 ESSIE HIGH CLASS AFFAIR II 8 ASOS HAT II 9 GIRL GANG T-SHIRT II 10 RUDOLPH CARE SUN LOTION 

Jeg har SOMMERFERIE! Ovenikøbet i fulde to uger, hvilket jeg ikke kan huske, hvornår er sket sidst. De sidste to år er sommeren blevet brugt på henholdsvis fuldtidsarbejde og specialeslutspurt, hvilket ikke efterlod meget plads til ferie. Derfor føles det også som en vild luksus fredag eftermiddag at sætte auto reply til og lukke arbejdscomputeren sammen, velvidende at den ikke skal åbnes igen før om 14 dage. 

Den første af mine ferieuger bruger jeg herhjemme, hvor jeg ikke har andet planlagt end masser af afslapning, hygge rundt om i byen med Mads, som også har ferie, og aftaler med veninder. Næste weekend sætter vi kurs mod Italien, hvor vi sammen med fire venner, har lejet et hus i Toscana, hvor vi skal bruge den sidste uge af vores ferie. Og jeg glæder mig helt vanvittigt. Til ferie sammen med de bedste venner, til at køre rundt i Toscana på jagt efter den bedste vingård, til at spise gelato og pasta i uanede mængder og til sol og pool, nu den danske sommer lader lidt tilbage at ønske.

Til sådan to ugers ferie har jeg samlet mine sommerfavoritter, som kan være med til at forsøde ferien. Fra den helt rigtige, enkle sorte badedragt, uundværlig facial spray til at holde huden fugtet, mine favorit sommerfarver fra Essie og en sej Girl Gang t-shirt, som jeg må og skal eje. 

 • Reply
  Kirstine
  10. juli 2016 at 14:44

  Fantastisk med sådan en tur til Toscana 😍🎉☀️🍒⛱🗺

  • Reply
   merimeri
   10. juli 2016 at 17:08

   Jeg kunne ikke være mere enig, og jeg kan næsten ikke være i mig selv af ren ferieglæde 😉

Kommenter