Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. juli 2016

Så blev det mandag. Og eftersom i dag er min første officielle feriedag, behager dagen mig ganske meget. Jeg har tid til en ansigtsbehandling hos Amazing Space senere, men har ellers ikke det store planlagt. Og det er lidt en luksus at have en hel dag foran sig uden planer, hvor man kan tage sig den frihed at gøre lige præcis, hvad man har lyst til. Ferie <3

Inden jeg helt fortaber mig i ferieeufori, vil jeg lige dele en håndfuld glimt fra sidste uge. 

Glædelig mandag!

IMG_8478// En sommeraften på mine svigerforældres terrasse, og når en ganske almindelig mandag byder på både sol, champagne, vin og friskpillede rejer, er det svært ikke at være lidt høj på hverdagsrarhed //

FullSizeRender-1// Samme glæde kan friske blomster og pæn morgenmad give mig. Kræver så lille en indsats, men kan virkelig få en hverdagsmorgen til at føles særligt rar //

IMG_8483// Tirsdag aften havde jeg fornøjelsen af en sød og savnet venindes selskab og allieret med lækre snacks og snak i timevis har man en skudsikker opskrift på en rar aften //

IMG_8495// Samme effekt har drinks på en torsdag – de gør også det hele lidt skæggere //

FullSizeRender// Shine bright like a diamond til Rihanna koncert torsdag aften <3 //

IMG_8514// Selvom den danske sommer lader vente lidt på sig, insisterer jeg altså på at indføre nogle elementer af sommerhygge alligevel. Som fx at spise grillet laks i gården. Dét har sin charme, hvad end solen skinner eller ej //

IMG_8520// På vej mod en Yatzy sejr. Så er det altså sommerferie, når terningerne bliver fundet frem. Og kortspillet til et slag 500. Og ja, jeg er stadig kun 27 år 😉 //

    Kommenter