Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

28. december 2017

Man ved der for alvor er gået feriestemning i den, når man fuldstændig har mistet overblik over, hvad ugedag det er. Således glemte jeg i mandags mit vante tilbageblik på nogle af sidste uges rarheder, og derfor kommet det istedet i dag, lettere forsinket. Sidste uge var for mit vedkommende en lidt skør størrelse, fordi jeg startede ugen med at måtte gå syg hjem fra arbejde og gå omkuld under dynen – der blev jeg så liggende indtil torsdag, hvor jeg begyndte at ane en smule lys for enden af sygdomstunnellen – og desuden også var så rastløs af at ligge derhjemme, at jeg var ved at få et hysterisk anfald. Den sidste uge op til juleferien føltes som lidt af en tåge, og jeg må indrømme, at mit humør ikke helt var dér på julebarometret, som jeg nok havde håbet på, men et par dages juleferie hos mine forældre gjorde heldigvis at ugen trods alt sluttede bedre end den begyndte.

img_6628II Allerede tirsdag gjorde Mads mig selskab i sygesengen, fordi jeg desværre også havde fået smittet ham, og udover at dét i sig selv var lidt træls, så var det nu meget hyggeligt at have selskab derhjemme. Vi flyttede hver dag vores madras ned i stuen, så vi kunne ligge der og se fjernsyn – sådan ca en 9-10 timer om dagen, haha II

fullsizerenderII Efter tre dage under dynen var der onsdag kun én ting at gøre; pizzapicnic hjemme i stuen. Virker på humøret hver gang. II

img_6665

II Vores yderst fornuftige køresnacks til togturen på vej til Næstved – de sidste låger fra min Kinder chokoladejulekalender. Mon man nogensinde bliver for gammel til at elske Kinder? (Det er et retorisk spørgsmål, for svaret for mit vedkommende er naturligvis nej – så mor, jeg ønsker mig også sådan en kalender næste år) II 

img_6674II Det er først rigtig jul, når juletræet bliver hentet hjem nede hos mine forældre – i år nåede vi ovenikøbet ned til at kunne være med til at fælde det, og ærkekøbenhavneren herhjemme (det er Mads, hvis nogen skulle være i tvivl) forbarmede sig over min iver, og gik med til at være den der fældede juletræet, fordi han aldrig havde prøvet det før II

img_6695II Juleaftensoutfit on point. Min mest julede kjole jeg ejer fra Munthe, og min nye glimmertaske fra Zara. Begge dele er ovenikøbet på udsalg nu. II

vsco-photo-1II Jeg var ikke længe om at ryge med på Acie’s fine inspiration til juleborddækning, og efter at have været på rov i min mors drivhus lykkedes det mig også at få bundet de fineste rosmarinkranse II

img_6708II Og som sidste uge gik på hæld, lykkedes det mig også at få årets julekort i hus. Som en vaskeægte nissemor iført nissehue og julekjole II

 • Reply
  Else
  31. december 2017 at 8:58

  TAK for tip om kjolen fra Munthe. Har tænkt på den siden, jeg så den hos dig første gang. Nu er den endelig på vej min vej!!

  • Reply
   merimeri
   31. december 2017 at 16:48

   Hvor er det dejligt at høre Else – den er jeg sikker på du bliver så glad for! Godt nytår til dig! Knus

Kommenter