Ting jeg kan li'

MINE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2018

30. december 2018

Ah søndag, hva’? Og så en halvgrå og kold en af slagsen. Det kalder på indendørshygge. Af den slags hvor nattøjet får lov at blive på, og hvor du slæber dynen med ind i sofaen. Og når du så ligger lunt og godt der på sofaen, har jeg sørget for lidt godt læsestof til din søndag. Jeg har nemlig været en tur i gemmerne og fundet mine 10 mest læste indlæg fra 2018 frem. Der er både læsestof til den rejselystne, resultatet af en boligmakeover, en guide til mine Vesterbro-favoritter og – ikke overraskende – en hel del om baby. Så, lad os komme igang …

Som det 10. mest læste indlæg i 2018, finder vi MIN GUIDE TIL KØBENHAVN: VESTERBRO. En samling af alle mine Vesterbro-favoritter, fra bedste morgenmad, frokost og aftensmad, til bedste takeaway, drinks og shopping. Den tog mig en evighed at lave, så det glæder mig uendeligt, at I er så mange, der har fundet glæde i at læse den i løbet af året.

På 9. pladsen finder vi MIN FØDSELSBERETNING – DEL 3: ET KAPLØB MED TIDEN. Om at vide at om 24 timer skal du være igang med at føde, selvom du ikke har skyggen af veer.

På plads nr. 8 skal vi en tur til Afrika, og mine store REJSEGUIDE TIL MARRAKECH. En by der tog både Mads og jeg med storm da vi besøgte den første gang i februar, og som vi glæder os til en dag at vende tilbage til.

På 7. pladsen finder vi et indlæg, som jeg ved, at rigtig, rigtig mange har haft store glæde af; VALG AF BARNEVOGN: DEN STORE GUIDE. Da vi selv stod og skulle vælge for et lille års tiden, var det med svedige håndflader og en lille smule panikangst at vi kastede os over dét projekt, for hold nu fast en jungle det er at vælge barnevogn. Fordi jeg selv ville have haft stor gavn af sådan en guide, besluttede jeg mig efterfølgende at forfatte en barnevognsguide, som kan komme alle dem til gode, som selv står over for at skulle ud og købe vogn.

Som det 6. mest læste indlæg er MIN FØDSELSBERETNING – DEL 2: VANDET GÅR. Og I kan næsten selv regne ud fra overskriften, hvad dét indlæg handler om. Teaser: På listen over steder, jeg håbede vandet ikke ville gå, ligger stedet, hvor mit vand rent faktiske endte med at gå, ganske højt placeret. Ahem.

Halvvejs på top 10 handler det om endnu et af mine boligprojekter, denne gang en GARDEROBE MAKEOVER som i 2018 er det projekt herhjemme, I er aller flest der har fulgt med i.

På 4. pladsen ligger MIN FØDSELSBERETNING – DEL 4: FØDSELSDAG. Og jeg bliver fluks sendt med våde øjne tilbage til en fødestue på Hvidovre den 18. juli.

Nået til top 3 har vi først et indlæg om 10 TING DER HAR OVERRASKET MIG VED AT VÆRE GRAVID. Første indlæg i hvad der skulle ende med at blive en føljeton af alle de ting, der overrasker, når man pludselig bærer rundt på et voksende liv i maven. 

Det 2. mest læste indlæg i år, er MIN FØDSELSBERETNING – DEL 1: VENDINGSFORSØGET. Mit skriv om, hvordan fødslen ikke helt fik den start, jeg havde troet og håbet på.

Og ta da, på 1. pladsen er vi nået til min REJSEGUIDE TIL SARDINIEN. Og det kan jeg godt forstå, for hold nu op, der er dejligt på den sydlige italienske ø, og det er afgjort et sted, vi gerne kommer tilbage til. 

    Kommenter