Ting jeg kan li'

LØRDAGSLYSTEN EFTER GANNI FRISTELSER

8. april 2017

ganni-dalton-crepeINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 GANNI DALTON CREPE KIMONO II 2 GANNI EMORY CREPE DRESS II 3 GANNI NEWMAN GEORGETTE DRESS II 4 GANNI HARVARD SPACE COWBOY T-SHIRT II

Hej bloggen, glædelig lørdag! Håber weekenden indtil videre er god for jer? Jeg har brugt morgenen og formiddagen på en surprise brunch for min veninde Kristina, der fylder 30 i dag, og nu er jeg lige blevet færdig efter en sen frokost, og har gang i en indre diskussion om, hvorvidt jeg skal give efter for min lørdagsshoppelyst og de pæne, pæne fristelser fra Ganni, som jeg var forbi og kigge nærmere på, på vej hjem fra fødselsdagen. 

Jeg længes sådan efter noget print og nogle lysere farver i min garderoben, og den printede lyseblå kjole med flæseærmerne faldt jeg pladask for, da jeg prøvede den på. Overvejer lidt om den kunne gå til min veninde Simones bryllup i starten af juni, sammen med et par høje hæle og en pæn clutch?! Den printede mørkeblå kjole var virkelig også fin på og ville være en perfekt kjole til både hverdag og en aften ude. Jeg blev næsten helt ærgerlig over, at jeg ikke bare kunne beholde den på, hvilket jeg tænker, er et ret godt udgangspunkt for et potentielt kjolekøb. Den grønne kimono har jeg også skrevet om før, men det bliver den altså ikke mindre pæn af. Og efter at have set printet live, er jeg ikke mindre fristet. Suk. Og så er der den space cowboy t-shirten, som jeg godt gad have, bare fordi den er sej og ville være en sjov tilføjelse til min garderobe. 

Nåh men vi er jo stadig i starten af april, og det ville da være kedeligt, hvis ikke lønnen skulle udmønte sig i en eller anden tilføjelse til garderoben …. 

 • Reply
  Betina
  8. april 2017 at 16:25

  Jeg er så enig – synes virkelig de har lavet angw goder sager denne sæson. Jeg er helt skudt i det grønne print – kimonoen var dog ikke god til mig, men jeg overvejer om jeg skal have enten peplumkjolen som jeg har i et andet print og skambruger, eller slå-om-kjolen (selvom jeg allerede har den i mørkeblå) 🙈 derudover spøger sættet med roseprintet skjorte og nederdel også..

  • Reply
   merimeri
   8. april 2017 at 16:29

   Hørt! Sååå mange fristelser. Peplumkjolen er også så fin – jeg har jo den mørkeblå med store kirsebærblomster fra nogle år tilbage, og selvom den ikke er så flittigt i brug længere, så er det også sådan en jeg ikke rigtig nænner at skille mig af med. Slå-om-kjolen er også fin – og i mørkeblå. Wow! Jeg prøvede faktisk den lyseblå slå-om-kjole også, men kunne ikke rigtig forenige mig med pasformen. Øv, for den er virkelig smuk!

   • Reply
    Betina
    8. april 2017 at 16:43

    Det er lige præcis den med kirsebærblomsterne jeg har. Jeg elsker den kjole og bruger den stadig hver uge. Derfor tænker jeg også at peplumkjolen ville være et safebet. Men sættet trækker også, og det er jo meget smart med todelt. Kunne til gengæld virkelig godt se dig i Kimonoen og den mørke kjole!

    • Reply
     merimeri
     8. april 2017 at 16:49

     Ej jeg må have gang i den kjole igen! Det bliver vist en lille garderobe “udfordring” til i næste uge. Tak for reminderen søde Betina 🙂
     Jeg kan godt lidt se fidusen i sættet, som måske har lidt flere anvendelsesmuligheder, som du også nævner, hvor både skjorte og nederdel jo også kan bruges i et utal af andre kombinationer.
     Det er nogle store (førsteverdens)beslutninger, der skal træffes herhjemme 😉

Kommenter