Ting jeg kan li'

ØNSKEOUTFIT À LA EFTERÅR

17. oktober 2018

II H&M DOBBELTRADET ULDFRAKKE II H&M KASHMIR HUE II H&M ULD HALSTØRKLÆDE II H&M SILKEBLUSE II H&M MOM JEANS II TOPSHOP STØVLER II 

Det tyder på, at vi igen skal til at indstille os på et mere klassisk efterårsvejr med hvad der dertil hører af uld, støvler, hue og halstørklæde. Jeg kunne nu ellers godt lige have snuppet en uge eller to mere med løvfaldssommer, for hold nu op, hvor har det altså været lækkert stadig at kunne lune sig på en sensommersol. Heldigvis er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og jeg benytter derfor efterårets komme til at lade mig friste af en god håndfuld pæne og budgetvenlige efterårssager. Ovenstående outfit kunne nemlig være et overordentligt godt bud på et perfekt efterårslook i gode og lune materialer så som uld, silke og kashmir.

Jeg har stadig en silkebluse stående på min efterårsshoppeliste, og denne fra H&M med bindebånd i halsen er et ret fint bud. Den ville være perfekt til både jeans eller til en nederdel i læder eller denim. Jeg kunne også godt tænke mig en opgradering på støvlefronten, eftersom forrige års støvlekøb er ved at være lidt trætte. Slangeskindsstøvlerne fra Topshop har jeg luret på noget tid,  og de bliver altså ved med at spøge lidt i baghovedet.

Køb lækre Billi Bi støvler her

    Kommenter