Det har jeg på

KLÆDT UD SOM EFTERÅR

16. oktober 2018

II GANNI FRAKKE (lignende HER) II SECOND FEMALE BLUSE II TOPSHOP JEANS (gammel vask, denne model) II NIKE AIR MAX 97 II ZARA TASKE (lignende HER) II

Endnu et bagsæde-skriv. Vi er på vej mod Vig og et par dage i sommerhus med vores venner, og mens Nola alligevel sover lur i autostolen ved siden af mig, vil jeg udnytte anledningen til at få strikket et indlæg sammen til jer og vise weekendens vældig efterårsagtige outfit. Følte nærmest at mine farver gik i et med mine omgivelser som jeg var iført min nye bluse fra Second Female i den fineste brændtorange farve og mine rødbrune lokker som her i oktoberlyset næsten kan se helt gyldnr ud. Det et er sjovt, som man lærer at sætte pris på nogle andre ting, som man bliver ældre. Gennem min barndom var jeg så træt af mit røde hår, og ville for alt i verden have ønsket, at jeg havde leverpostejsfarvet hår ligesom alle mine klassekammerater. I dag? Der ville jeg ikke bytte mit røde hår for noget, og jeg har det meget bedre med at skille mig lidt ud qua mit hår end jeg har haft det før. Endnu et tegn på at det der “voksen” stille og roligt er ved at indfinde sig hos mig. 

Generelt kan jeg også mærke, at jeg efter jeg er blevet mor er begyndt at hvile lidt mere i mig selv og de prioriteter der er vigtige for mig og min lille familie. Snakkede med min veninde om det igår, der er mor til en pige på 10 måneder, og som netop er vendt tilbage til arbejdsmarkedet efter endt barsel. Hun synes hun var vokset så meget af at blive mor, og hun var ikke længere så afvisende for at gå ind i konflikter og stå ved sin ret og egne evner, når de er værd at kæmpe for. Hun føler ikke længere, hun har det samme at miste, fordi det der lige nu er aller vigtigst i hendes liv, ikke længere er job og karriere men derimod hendes datter og kæreste derhjemme. Og det kan jeg virkelig godt følge hende i. Nu har jeg jo heldigvis stadig lang tid endnu på barsel, men jeg kan godt mærke det der med at være vokset i forhold til mit arbejde med bloggen. Hvor jeg til blogevents før ville have haft lidt ondt i maven over at skulle afsted, fordi jeg ikke føler mig tilpas i det der lidt hurtige mingleri, så kunne jeg mærke til Søstrene Grene eventen for et par uger siden, at jeg virkelig har flyttet mig på det punkt. Der var ikke skyggen af nervøsitet og jeg følte mig meget mere tilpas i at skulle op og stå på mål for mig og mit univers over for en samling af med-influenter som jeg ikke har nogen relation til. Det betød ligesom ikke så meget, hvad de ville synes om mig, og om de nu ville snakke med hende mikro-influenten. Hvad der virkelig betyder noget for mig, er jo Mads og Nola, og at det jeg repræsenterer, er noget jeg selv kan stå inde for over for mig selv og min lille familie. Og den udvikling kan jeg godt lide. Ligesom mit røde hår, selvom det tvinger mig til at skille mig lidt ud. Det føles nemlig mere sikkert at skille sig ud, når man ved at man lige nu er det helt rigtige sted i sit liv ♥

 • Reply
  Anne k
  17. oktober 2018 at 13:24

  Blusen er SÅ fin og perfekt til efterår! Hvordan er den i størrelsen? 🙂

  • Reply
   merimeri
   19. oktober 2018 at 12:24

   Jeg er også mere end begejstret over den! Den er lidt til den løse/store side, men jeg vil dog stadig anbefale at gå med din vante størrelse, for at det fine fald i blusen kommer til sin ret 🙂 Fredagsklem til dig

 • Reply
  Helle
  18. oktober 2018 at 14:38

  Du har det fineste, flotteste hår 🙂

  • Reply
   merimeri
   19. oktober 2018 at 12:25

   Åh Helle, sikke da en dejlig kompliment, TAK! I dag har jeg heldigvis også sluttet fred med de røde lokker og lært at holde af at skille med ud qua dem. Fredagskram til dig

Kommenter