Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUNNY SUNDAY

16. juni 2015

140615-outfit-printed-dress// OTHER STORIES DRESS (here) // ADIDAS SNEAKERS (here) // PROENZA SCHOULER BAG (here)

Weekendens kjolekøb blev indviet allerede i søndags hvor dagen mest af alt blev brugt til at pleje tømmermænd. Til den beskæftigelse var kjolen perfekt, og den blev ikke det mindste krøllet af min to timer lange eftermiddagslur 😉 Forudser at kjolen bliver en storfavorit denne sommer. Også til dage uden tømmermænd! Er den ikke fin?

I dag har jeg specialearbejdsdag herhjemme. Vi får vurderet lejligheden senere og det begynder altså at føles lidt mere virkeligt med ny lejlighed, nu den proces også er sat i gang. Selvom det er virkelig spændende med ny lejlighed og alting, så er det også lidt vemodigt, at skulle ud af vores nuværende. Har så mange gode minder forbundet med den lejlighed; min første helt egen lejlighed, som blev købt som lidt af et gør-det-selv-tilbud for fem år siden og siden da er blevet sat i stand, så den er lige som jeg, og sidenhen min kæreste, gerne ville den skulle være.

 

 • Reply
  Bettina Sheta
  16. juni 2015 at 7:36

  Hvad str har du din i er den stor eller lille i str ?

  • Reply
   infashionwebelieve
   16. juni 2015 at 9:10

   Hej Bettina, jeg har taget min i en størrelse mindre (str. 34) end jeg plejer, da den pga det løse snit er lidt til den store side.

 • Reply
  Bettina Sheta
  16. juni 2015 at 13:16

  Tak for svaret

 • Reply
  Ida
  18. juni 2015 at 6:42

  Hvor er den kjole bare fin Line!! 🙂
  Jeg kan godt følge dig i det med lejligheden – man tænk på alle de kommende stunder og minder der vil komme i den nye 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. juni 2015 at 9:00

   Du har helt ret Ida. Det bliver også spændende med et helt nyt kapitel, der nu skal til at starte!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  21. juni 2015 at 20:42

  Hvor ser du fin ud! 🙂
  Jeg var lige ved at købe kjolen i Barcelona, men det endte med, at en anden en kom med hjem.

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. juni 2015 at 8:59

   Det var da pudsigt. Jeg er sikker på, du er kommet hjem med en masse andre fine ting istedet 😉

Kommenter