Hverdagsliv

TING DU IKKE VIDSTE OM MIG # 5

18. juni 2015

180615

Det er blevet tid til endnu en omgang ting du ikke vidste om mig, og denne gang kigger jeg lidt tilbage i tiden. Det er så hyggeligt, at skulle huske tilbage på gamle sjove historier og sære vaner, og jeg håber, at I finder det lige så hyggeligt at læse med.

1. Da jeg var yngre, var jeg overbevist om, at jeg skulle være indretningsarkitekt og jeg havde alting gang i en eller anden plantegning over et drømmehjem. Ofte kunne jeg finde på at stå op igen sent om aftenen, fordi jeg ikke kunne falde i søvn inden jeg liiige havde prøvet en indretningside af på mit værelse.

2. Den drøm varede lige indtil jeg i de sidste år på folkeskolen begyndte til modesyning, hvilket gav næring til drømmen om at blive designer. Fik uendelig lang tid til at gå med at tegne flotte kjoler og syede en del af mit tøj selv. Og ja, jeg er altså kun 26 år, selvom modesyning lyder som noget, man gik til i 70’erne 😉

3. Jeg har været med i elevrådet alle år i folkeskolen på nær et enkelt, og min politiske karriere rakte sågar til et par år som elevrådsformand på handelsskolen.

4. Mine store politiske bedrifter udeblev dog, og det største jeg kunne tage æren for, var organiseringen af en strejke på handelsskolen .. de fleste af mine medstuderende udnyttede dog bare chancen for en pjækkedag, så vi opnåede ikke det store med strejken, haha.

5. I dag interesserer jeg mig ikke synderligt for politik, men glæder mig alligevel til at følge med i afgørelsens timer i aften.

6. Vi har i mit barndomshjem altid haft kat; en Laban, en Oliver, en Mickey og et par Mille’er, og jeg er i virkeligheden nok lidt af en skabs-kattedame. Jeg ville elske, hvis vi en dag skulle have en kat. Min kæreste derimod? Not so much.

Læs TING DU IKKE VIDSTE OM MIG #1#2, #3 og #4.

 • Reply
  Ida
  18. juni 2015 at 17:30

  Haha jeg ville også være indretningsarkitekt 🙂 Kunne faktisk stadig godt drømme om det tiltider 🙂
  Og Line, hvor er det bare nogle søde billeder af dig 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. juni 2015 at 10:44

   Det ville da også være det ultimative drømmejob at få penge for at indrette 😉
   Hvor er du sød Ida. Tak. De er fra dengang hvor solen stadig skinnede over DK 😉

 • Reply
  Kitte
  18. juni 2015 at 17:35

  Jeg kan huske de fleste af punkterne især nr. 1, efter din erhvervspraktik 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. juni 2015 at 10:37

   Haha præcis søde Kitte. Tænk engang, den praktik slår mig også stadig som en af de bedste erhvervsfaglige oplevelser i løbet af folkeskolen. Det var jo lidt af et drømmejob, at kunne få lov at indrette helt nye, flotte huse.

 • Reply
  Mia
  18. juni 2015 at 22:27

  Nej hvor sjovt, jeg havde også en drøm om at blive indretningsarkitekt og senere hen designer, da jeg var yngre. :joy:
  Det blev dog til en cand. merc i stedet :grinning:

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. juni 2015 at 10:38

   Dét er da lidt pudsigt. Især når jeg også er endt med en cand.merc istedet. Så meget for de kreative ambitioner 😉

Kommenter