Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

26. januar 2020

Jeg bruger lige den sidste rest weekend i denne omgang på at bladre kamerarullen igennem, og samle en portion små rare glimt fra ugen der gik sammen. Ikke at den har været så eventyrlig, som den måske kunne have været. Som jeg skrev i mit indlæg fra i morges, har vi været lidt underdrejede hele ugen på grund af sygdom. Heldigvis er hun i bedring, lige som vi gør klar til at tage endnu en runde hverdag i morgen. Og lad endelig den næste uge føles lidt mere som hverdag. Hvor rutinerne kører som de plejer. Det trænger vi faktisk til. Og så glæder jeg mig til en uge, der både byder på spændende opgaver på job, indledende snak omkring nogle samarbejder hertil domænet, som jeg glæder mig til, og en lille flok af hyggelige aftaler. Men lad os snakke videre om det i morgen, når det gælder mit kalenderkig.

Først, små glimt fra ugen der gik.

II Hvis ikke ugens primære lyspunkt, så i hvert fald ét af dem. Min månedlige massage via den ordning vi har på job. Det føles som en gudsbenådet gave at kunne bruge en time af sin arbejdstid i de kyndige hænder af en massør. Ekstra godt føles det når aftalen falder i en uge, hvor vi var hårdt presset på søvnfronten. Den massage er virkelig noget af det bedste, jeg gør for mig selv II

II Hygge på BRØD er blevet en rar lille eftermiddagsting, vi af og til gør. Efter bageriet er blevet udbygget med siddeafdeling, er der simpelthen så rart at være for både store og små. Der er bøger til højtlæsning, spil og klodser, man kan muntre sig med. Og så er fastelavnsboller selvfølgelig. De er også gode at komme der for! II

II Fredag havde Mads og jeg en kæresteaften ude i byen for første gang i hvad der føles som evigheder. Og Mads flottede sig og havde inviteret på Kiin Kiin. Hvilket ubetinget er en af de bedste og mest gennemførte spiseoplevelser, jeg nogensinde har haft. Det gad jeg godt gøre igen! II

II Løssluppent fredagshumør efter drinks, vin og øl. Og to desserter. Hvad der gav anledning til det største smil vides ikke, men en ualmindeligt god aften det var det altså II

II Jeg griner lidt af mig selv, og over at jeg en lang periode var ærgerlig over, at Nola ikke virkede til at gide sin nusse-kanin. Fast forward to nu hvor det er et rent bamse galore derhjemme. The more the merrier lader til at være devisen, og jeg synes, det er noget af det sødeste, når hun installerer sig med favnen fuld af bamser II

 

II Ovenpå ugen her føltes weekenden mere end tiltrængt, og vi lagde fra land med en lørdag ganske uden planer eller intentioner om at skulle noget. Bare med sløv morgenmad, aviser, Mads og Monopolet og Nola der gik lidt til og fra bordet. Sådan nogle morgener kan jeg virkelig godt lide. Og jeg skal huske mig selv på det, når jeg ofte har travlt med at ville lidt for mange ting II

 • Reply
  Natacha
  27. januar 2020 at 8:39

  Hvor ligger BRØD? 😍😋 Forhåbentlig tæt på mig 😁🤞

  • Reply
   merimeri
   27. januar 2020 at 12:48

   På Enghave Plads. Bor du ikke i nærheden, vil jeg påstå, at det altid er turen værd 😉

Kommenter