Hverdagsliv

SUNDAY

31. marts 2013

H&M; blazer / Helmut Lang tee / H&M; leggings / Bianco boots / Yvonne Konné bumbag / Arena necklace / H&M; rings

Efter gårsdagens uvenskab med mit kamera, så gav vi det lige en chance igen idag, og udnyttede solskinstur til forstæderne med et dagens. Heldigvis med et noget mere lyksaligt udfald. Kirstine som læser med her på bloggen, var så sød at linke til en online fotoguide igår, så den har jeg luret lidt på, og tilskriver derfor den (og Kirstine) lidt af æren for den forbedrede billedkvalitet. 
Jeg har været til påskefrokost hos svigerfamilien, og var for at være på forkant med situationen iført meget bekvemme tights med plads til svigermors overdådige festmåltid! Jeg snupper lige et ostebord (man er altså virkelig blevet voksen, når man bliver inviteret til den slags) i morgen, og så kan der altså heller ikke stoppes mere påskemad ind i mig. Synes ikke jeg har lavet andet end at spise de sidste mange dage. Har I også været til en masse påskefrokoster her i ferien?
 • Reply
  Frøken Lyngsø
  31. marts 2013 at 20:45

  Mmm.. Gratis mad er godt og gratis påskefrokost hos svigermor er endnu bedre! Jeg synes du er heldig – jeg selv blev nødt til at blive hjemme fra påskefrokost i dag pga. eksamenslæsning..

 • Reply
  Pixels og Poesi
  31. marts 2013 at 20:53

  Jeg har faktisk kun været til én – i dag. Og det var egentlig rart med lidt ekstra mad over på en del dage hjemme i sengen, hvor det ikke er blevet til det store fordi jeg knapt kunne rejse mig. Normalt synes jeg dog også det kan blive lidt for meget af det gode. Særligt til jul.

  Jeg synes i øvrigt billederne er fine – men det har de nu altid været. Blazeren er i øvrigt fantastisk fin.

 • Reply
  Line S.
  31. marts 2013 at 20:57

  Lige mine ord 😉 Til gengæld glæder min krop sig lidt over at der er længe til næste store madfest (læs julen). Øv, det er lidt surt når eksamenslæsningen presser på, men så håber jeg til gengæld at du har haft en effektiv dag!

 • Reply
  Line S.
  31. marts 2013 at 20:59

  Ja det tror jeg da på. Godt at høre du efterhånden er ved at være ovenpå søde Betina! Har det også fuldstændig ligesom dig, mht ædegilderne (for ja, i min verden er det dét de er) i julen og påsken. Det er sjovt de første par dage, men så bliver det ligesom for meget af det gode!

  Og tusind tak. Når man selv er lidt sur over ens billeder, så er det skønt at få sådan nogle opmuntrende kommentarer fra jer læsere!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  31. marts 2013 at 21:24

  Skønt søndagsoutfit, er helt vild med bumbag'en :-). Jeg har selv været til påskefrokost i dag som den eneste. Ellers har den bare stået på arbejde og eksamens skrivning.

 • Reply
  Line S.
  31. marts 2013 at 21:36

  Det var nemlig også rigtig søndags-bekvemt! Det lyder som en produktiv dag du har haft dig til gengæld 😉

 • Reply
  Colombe de la paix
  1. april 2013 at 13:53

  Du ser skøn ud! 🙂 Fede tights!
  Har været til to påskefrokoster og det er rigeligt! Haha!

 • Reply
  Karina
  1. april 2013 at 20:23

  Du ser bare så fin ud 🙂

 • Reply
  Kirstine
  3. april 2013 at 21:47

  Hvor er jeg bare glad for, at du kunne bruge guiden! Har selv spejlrefleks, og jeg faldt over denne guide for noget tid siden. Synes bare den er så god, og den har også hjulpet mig meget 🙂
  Forsøger du dig med at indstille kameraet med lukketid og blænde, eller bruger du auto? 🙂

Kommenter