Hverdagsliv

HALLELUJA ITS FRIDAY

24. oktober 2014

Monki coat / Monki scarf / Monki shirt / Dr Denim jeans / Bianco boots

Godmorgen derude. Weekend lige rundt om hjørnet. Håber I går hyggelige planer i møde! Jeg skal bruge dagen på et specialeseminar på CBS (har stadig ikke helt vænnet mig til tanken om, at specialet snart er det eneste jeg mangler, gisp), derefter er jeg klar til weekend, og jeg glæder mig som altid, til at kunne gå ned i gear og have tid til fordybelse, efter en travl uge med mange deadlines og aftaler.

Jeg skylder jer i øvrigt en kæmpe tak. Selvom jeg i hverdagene ikke har tid at svare ordentligt på kommentarer, så aner I ikke, hvor meget det glæder mig hver morgen, at kunne stå op til jeres fine skriblerier og tanker til mine indlæg. Det er det bedste, og jeg er så sindsygt glad for at I bliver ved med at kigge forbi, og tage jer tid til at kommentere. TAK!
Og med det sagt, glædelig fredag!

XX

SHOP THE LOOK

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 • Reply
  Colombe de la paix
  24. oktober 2014 at 7:36

  Super fedt hverdagsoutfit! Jeg tæller ned til, at klokken bliver 16.15 og jeg dermed får weeekend. Jeg synes, at det har været en hård uge, så jeg glæder mig ekstra meget. Glædelig weekend til dig! 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  24. oktober 2014 at 12:19

  Vildt lækker skjorte – sådan en sag mangler jeg virkelig i garderoben. Synes det er så fint med helt sorte jeans som du har gjort 🙂

 • Reply
  Ida
  24. oktober 2014 at 16:16

  Kan godt forstå dit gips. Jeg synes også at det er helt vildt at mange af mine venner og jeg selv inkl., som er færdiguddannet. Det lyder så vildt og resten af livet står bare på job.Og selt tak søde Line. Det er mere os som skal takke 🙂

 • Reply
  Karina
  24. oktober 2014 at 22:07

  Hvor ser du pæn ud 😉

 • Reply
  Line S.
  31. oktober 2014 at 16:14

  Kender godt det med uger der føles ekstra lange. Nu er det heldigvis weekend igen, og jeg håber du får en fantastisk en af slagsen!

 • Reply
  Line S.
  31. oktober 2014 at 16:14

  I så fald kan jeg på det varmeste anbefale denne fra Monki. Den er SÅ god til prisen.

 • Reply
  Line S.
  31. oktober 2014 at 16:15

  Tusind tak søde Karina!

Kommenter