Hverdagsliv

DIY MARBLE BOX

8. april 2014

Jeg sidder med eksamensprojekt i øjeblikket og det afføder vanligvis en god portion overspringshandlinger. Denne gang er ingen undtagelse, og derfor kastede jeg mig forleden over at forklæde en neon-orange æske med noget lidt mere æstetisk (og hypet) marmorfolie istedet. 
Jeg brugte dygtige Pernilles guide her, gik i min lokale Silvan og købte en rulle folie til den nette sum af 47 kr (kan også købes online her) og kastede mig derefter over projektet. Heldigvis var det slet ikke så svært som frygtet, og jeg brugte bare et betalingskort til at skrabe luftbobler væk med. 
Synes selv resultatet er blevet ret fint, og jeg skal ikke afvise at jeg finder en ting eller to mere, som får fint nyt marmorbetræk på. Tænk hvis man bare var lige så effektiv med sin eksamen, som man er med sine overspringshandlinger 😉
 • Reply
  Ida
  8. april 2014 at 16:48

  Det er en overspringshandling med et meget flot resultat 🙂

 • Reply
  Line
  8. april 2014 at 16:55

  Ja ikke? Af og til er de der overspringshandlinger altså ikke helt tossede 😉

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  8. april 2014 at 18:57

  Så fint det ser ud 🙂 Men ja, nogle gange er det fornuftigt nok med en lille pause fra eksamen 🙂

 • Reply
  Karina
  8. april 2014 at 19:49

  Hvor er den altså bare fin 🙂

 • Reply
  Anne Cathrine Bro
  8. april 2014 at 19:58

  Ja, meget flot! 🙂 Og helt sikkert en fornuftig overspringshandling. Mine er aldrig så kreative – haha. Det er mest bare foran tv'et 😛

  Anne Cathrine – http://www.annecathrinebro.dk

 • Reply
  choosewellbuyfew
  8. april 2014 at 19:58

  Så lekkert!! Har en bokhylle jeg ikke helt liker fargen på, kanskje jeg skal prøve å ta marmorfolie på den?

 • Reply
  Lullumut
  8. april 2014 at 21:05

  Jeg har hverken været særlig meget til marmor eller diy. Men ved du hvad, jeg har faktisk 3 blomstrede kasser på mit skrivebord, og de skal da selvfølgelig have sådan en billig omgang 🙂 Overvejede faktisk et par HAY kasser, men de koster jo en bondegård. Så tak for tip 🙂

 • Reply
  Sofies closet
  9. april 2014 at 21:42

  Elsker det!! Har faktisk præcist samme idé om et par kasser, som jeg også har blogget lidt om i dag 😉

 • Reply
  Silje Vikestad
  9. april 2014 at 23:57

  Virkelig lækkert! Det tror jeg da jeg skal prøve!

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:50

  De kan faktisk være livsnødvendige vil jeg næsten mene 😉

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:50

  Tusind tak Karina, er også selv blevet meget tilfreds med resultatet!

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:51

  Haha man skal heller aldrig undervurdere overspringshandlinger der involverer et eller andet med TV 😉 De kan være mindst lige så gavnlige!

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:51

  Uh, dét kunne da være virkelig fint. Det synes jeg du skal prøve!

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:52

  Det var en god ide Louise. Tror det kunne være så fint med nogle marmorkasser til jeres skrivebordsområde!

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:52

  Gør det. Det er en nem og fin måde at opgradere en kedelig æske på!

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:53

  Ja det kunne jeg læse mig til 🙂 Tror du bliver så glad for resultatet!

 • Reply
  Julie
  10. april 2014 at 18:36

  Hvor er den blevet fin Line! Når nu man alligevel kommer til at lave overspringshandlinger, er det da en god en af slagsen 😉

Kommenter