Hverdagsliv

WHAT TO BUY IN 2014

3. januar 2014
Et nyt år er indviet og for mit vedkommende følger dermed også overvejelserne om hvilke items der skal på min 2014-shoppeliste. Lidt selvindsigt har jeg trods alt opnået i løbet af 2013, og jeg har derfor også indset at det ikke er tøj der hovedsageligt skal stå på shoppelisten. Udover nogle få basisitems som jeg mangler i garderoben, så er intentionen derfor også at 2014 skal være et år fokuseret på lækre accessories.
Fra 2013-shoppelisten har jeg overført en mørk denimskjorte, en mørk bouclejakke, et par lækre flats til hverdagsbrug samt et par klassiske pumps, ligeledes til brug i hverdagen. Som nye tilføjelser er kommet et par klassiske, flade støvler til hverdagsbrug. Mine nuværende par er ved at have udtjent deres pligt, og jeg kan snart ikke være bekendt at iføre mig dem længere. Jeg kan ikke undvære sådan et par i garderoben, så et erstatningskøb må være på sin plads. Så har jeg også sat en lækker grå eller sort ulden cardigan på listen. Har hørt meget godt om Magasins cashmere cardigan, så den overvejer jeg at se nærmere på.
Sidst, men absolut ikke mindst, så er Chanel 2.55 tasken nu kommet på min officielle shoppeliste. Jeg regner med at købe den brugt, så jeg håber at 2014 kan blive året hvor investeringen bliver realiseret. 2013 blev Stella McCartney Falabella året, så det kunne da være lidt fint hvis 2014 skulle blive mit Chanel år 😉
Jeg glæder mig i hvert fald til, at begynde at spare op til at gøre mig nogle lækre køb i løbet af det kommende år. Og så håber jeg, at jeg kan holde min shoppetrang og selvdisciplin i skak. Dét bliver nok den største udfordring!
Hvordan ser jeres shoppeår 2014 ud?
 • Reply
  Carina Trinhammer
  3. januar 2014 at 10:13

  Sikke et lækkert shoppe-år, du får dig, søde Line! 🙂 Jeg er med på de fine flats (også gerne fra Lanvin) og den mørke cowboyskjorte. Derudover går jeg med en masse tanker til NY-turen, hvor der bl.a. står en Balenciaga pung, Lanvin/Chloe flats, en lækker taske, sneakers og en masse andre ting på listen. Så min shoppeliste for 2014 bliver først lavet, når jeg er hjemme igen 😉

 • Reply
  Karina
  3. januar 2014 at 10:21

  Det er nogle gode tanker du gør dig 🙂 Jeg har ikke fået lavet mig nogen shoppeliste endnu 🙂 Hehe.

 • Reply
  Line
  3. januar 2014 at 11:06

  Der er også god tid til at nå det – hvis man da overhovedet skal nå det 😉

 • Reply
  Line
  3. januar 2014 at 11:07

  Haha det lyder fornuftigt! Er så misundelig over din forestående NY-tur, og er lidt ked af at jeg ikke kommer til at se alle dine utvivlsom flotte nye køb på bloggen. Måske nogle af dem bliver luftet på instagram, så jeg kan få min nysgerrighed stillet der? 😉

 • Reply
  Trine Lykke
  3. januar 2014 at 11:27

  Jeg tror det er rigtig fornuftig at have et større "drømme"-køb for øje hvis man gerne vil skære ned på alt det andet. Så har du noget at spare sammen til, og det gør det nemmere at lade alle fristelserne hænge. Jeg glæder mig meget til at følge din shopping i 2014.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  3. januar 2014 at 11:39

  Gode overvejelser du har gjort dig. Selv vil jeg også gerne have en jakke/blazer der både kan bruges til bukser og kjole. Og Chanel tasken måtte også meget gerne flytte ind hos mig!

 • Reply
  Colombe de la paix
  3. januar 2014 at 12:03

  Jeg kunne måske godt overveje en mørk denimskjorte ligesom dig, da jeg kun har lyse. Jeg har slet ikke haft det i tankerne ellers, men nu ser jeg outfit på outfit inde i mit hovede, hvor den ville være perfekt 😀 Tak, Line! Haha!

 • Reply
  Ida
  3. januar 2014 at 14:05

  Jeg kan så meget anbefale Magasins cashmere cardigans. De er virkelig lækre og helt tilpas. Jeg har dog købt mine i en størrelse M, da jeg godt kan lide at de sidder lidt løst.
  Uh og så er det spændende med 2.55 🙂 – jeg tænker at jeg nok ikke får sparet op i 2014 🙁

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  3. januar 2014 at 15:41

  Jeg kunne også godt bruge et par nye flats – jeg har, som de eneste lækre, stadig et par fra Malene Birger, som jeg tror sniger sig op på de 7 år nu 😉

 • Reply
  Line
  4. januar 2014 at 7:21

  Hvor er det vildt at de har holdt i så mange år. Jeg har faktisk også et par Malene Birger sandaler fra min Bahne tid, som stadig holder. Dejligt at se at pris og kvalitet i nogle tilfælde passer sammen!

 • Reply
  Line
  4. januar 2014 at 7:22

  Jeg ville også vælge den i en M eller L, kan også godt lide at de ikke sidder for tæt.
  Det er da bare med at komme igang Ida 😉 Jeg ved heller ikke om jeg når helt i mål, men opsparingen til tasken skal i hvert fald startes.

 • Reply
  Line
  4. januar 2014 at 7:23

  Haha det var så lidt 😉

 • Reply
  Line
  4. januar 2014 at 7:23

  Tænker også at sådan en kort jakke/blazer kunne være anvendelig til rigtig mange outfits – og på tværs af sæsoner.

 • Reply
  Line
  4. januar 2014 at 7:24

  Det er også lidt dét rationale jeg er kommet frem til – så håber du får ret. Et shoppestop for mig i nogle udvalgte måneder vil nok også være vejen frem for mig.

 • Reply
  Stine
  4. januar 2014 at 16:44

  Wow lækre sager! 🙂

 • Reply
  Lullumut
  5. januar 2014 at 17:40

  Meget (!!) lækre sager 🙂 Som Trine tror jeg, det er godt med en større ting på listen, så du ikke går fluks i H&M;, når der er kommet løn ind 🙂 Jeg selv er på udkig efter Track.. Havde bestilt Pistols, men de var desværre udsolgte 🙁 Jeg kommer lige til at tænke på, at årets ferie nok skal gå til NY, hvis vi kan finde et tidspunkt, hvor vi begge kan holde fri. Og så skal jeg da nok sparet lidt lommepenge op der..

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  12. januar 2014 at 13:27

  Jeg er helt enig med Trine Lykke her. Det er også langt nemmere for mig at spare op, hvis jeg har en "gulerod" at se frem til.

  Generelt synes jeg dog det er nogle rigtig fine og klassiske ting på listen, så jeg glæder mig til at se hvad du ender med. Jeg kunne også voldsomt godt tænke mig en Chanel taske, men selvom jeg generelt synes man skal gå efter guldet og ikke gå på kompromis såfremt man har råd, så synes jeg ikke lige jeg føler efter at smide den slags penge efter en taske pt.

  Generelt er jeg ved at være dækket godt ind med fodtøj, tasker og til dels tøj, så topprioriteten i år bliver overtøj, nærmere bestemt en trenchcoat og en klassisk vinterfrakke.

Kommenter