Hverdagsliv

Fancying mineral makeup

6. april 2014
Der var en gang hvor god makeup, lækre skønhedsprodukter og tilsvarende rutiner ikke sagde mig det store .. Det var dengang! Meget er nemlig sket inden for det seneste år på den front, og jeg har efterhånden fået skiftet alle mine tvivlsomme produkter ud, med lækre og gode produkter, som rent faktisk er gode for min hud. Jeg manglede dog en mineral foundation, og her kommer Ezzence.dk ind i billedet.
Jeg har nemlig fået lov til at prøve et af produkterne fra Ezzende.dk, og valget faldt hurtigt på YOUNGBLOODs Ultimate Concealer. Jeg har aldrig før prøvet YOUNGBLOOD, men har flere veninder der anbefaler det, så tænkte det var et godt sted at starte. Jeg bruger i forvejen en mineral pudder fra bareMinerals, og synes altså mineralmakeup er væsentligt nemmere og bedre at arbejde med. 
Konsistensen på min nye concealer er let og lækker, og den blender fint ind i huden, uden at lægge sig som en “maske” på huden, så mon ikke en ny makeup favorit hermed er fundet?

Kender I til Ezzence.dk i forvejen? Lige nu kører de faktisk med Spring Sale hvor der bl.a. er 30% på bareMinerals, hvis nu nogle af jer også har løst til at prøve mineralmakeuppen af.
Jeg har allerede handlet på Ezzence.dk nogle gange før. De har nemlig altid nogle virkelig gode priser, og så har de et stort udvalg af mine favoritmærker, bl.a. CLEAN, REN og OSMO. Hvis ikke I kender til shoppen i forvejen, så kan jeg bestemt anbefale jer at tjekke den ud. Måske der lige nu er penge at spare på jeres favorit skønhedsprodukt 😉

Indlægget er sponsoreret, men er 100% et udtryk for egen holdning
 • Reply
  Kathrine Johansen
  6. april 2014 at 10:15

  Elsker din blog og dine billeder! Super fint!

  Følger dig!
  Kig gerne forbi, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply
  Lullumut
  6. april 2014 at 20:42

  Jeg har bestilt der et par gange. Bl.a. Redken shampoo og Clean parfume. Youngblood har jeg faktisk aldrig prøvet. Jeg har en super lækker pudder børste derfra, men har ikke prøvet make-up.

 • Reply
  Anonym
  7. april 2014 at 17:08

  Det kunne være, jeg skulle prøve det! 🙂 Hvad er prisklassen for produkterne?
  – Mathilde G

Kommenter