Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. maj 2017

Hej mandag, så skal vi til det igen; det er blevet tid til en af de hyggeligste små traditioner, jeg kender. Tilbageblikket på sidste uges rarheder. Og ovenpå en weekend, der forsvandt nærmest inden, der var gået igang, er det rart at blive mindet om, at den forgangne uge havde en masse gode små glimt i sig.

img_1840II Når man er så madglad, som jeg er, så betyder pæn mad også en smule. Og sidste onsdag havde jeg altså optur over den her pæne og virkelig nemme aftensmad, vi fik bikset sammen: Nutana falafler, grønkålssalat med granatæblekerner, avocado og æbleeddike og daddeltomater med god mozarella og pinjekerner II

img_1843II Udover pæn aftensmad, bød sidste onsdag også på andre glæder: min nye lyserøde skjorte fra Baum und Pherdgarten, som I heldigvis alle sammen var ret enige om, at jeg godt kan bære, selvom jeg i dette blogindlæg havde min tvivl om farven sat til mit røde hår II

img_1857II Håber lidt, jeg ikke er den eneste, som bliver nærmest ovenud begejstret, når avocadoen viser sig at være helt perfekt moden? Enjoy the little things, som man siger 😉 II

img_1903II Fredag var jeg samlet med 300 kolleger til årets sommerfest. Festen blev holdt inde på vores kontor i den gamle postgård, og der var skabt den hyggeligste fornemmelse af sommerfest i haven med langborde og kulørte lamper i loftet. Virkelig en god aften – og den var afgjort mine modbydelige tømmermænd lørdag værd II

img_1865II Efter alt for få timer søvn efter fredagens sommerfest, skulle jeg op og i tøjet, klar til at tage til min veninde Simones polterabend. I et forsøg på gøre mig nogenlunde menneskelig igen, forkælede Mads med denne morgenmads komplet, som var lige ved at kunne kurere mine tømmermænd. Men også kun næsten, haha II

img_1901II Sunday couch potatoes <3 II

img_1899II Vores finurlige sofabord, som jeg tror vi begge to elsker at hade. Vi er dog i tvivl om, om det er på tide med en udskiftning og overvejer istedet et sort eller grønt marmorbord. Hvad tænker I, ville det klæde vores stue med en udskiftning? II

 • Reply
  Girl Interrupted
  8. maj 2017 at 21:01

  Trods frygten for at komme i unåde hos de mange, der ejer et grønt eller sort marmorbord, synes jeg, at I skal beholde jeres unikke (med streg under unikke) bord, som mange uden tvivl elsker-at-hade. Jeg er én af.

  • Reply
   merimeri
   8. maj 2017 at 22:43

   Jeg kan godt følge dig – marmorbordet er efterhånden her, der og alle vegne. Synes bare det er lidt mere tidsløst og klassisk, fremfor bambusbordet som måske mere er en tendens. En unik en af slagsen vel at mærke 😉

 • Reply
  ida
  8. maj 2017 at 23:32

  Vi har en grønthandler 1 minut fra vores lejlighed, der ALTID har perfekt avocadoer, og jeg har så meget optur over det! Min kæreste syntes det er så mærkeligt. SÅ nej, du er bestemt ikke den eneste 😉

  • Reply
   merimeri
   10. maj 2017 at 11:20

   Haha, det er jeg altså glad for at høre. Og så er jeg dælme misundelig på din grønthandler, som er garant for perfekte avocadoer. Sådan en ville jeg ønske jeg havde i mit nabolag!

 • Reply
  Sara
  9. maj 2017 at 11:44

  Jeg synes faktisk netop ikke et grønt marmorbord er tidløst og klassisk. Tværtimod synes jeg det er et trenditem som man når at blive træt af relativt hurtigt – jeg er personligt allerede træt af at kigge på dem. Så jeg stemmer også for at i beholder det nuværende. ☺️

  • Reply
   merimeri
   10. maj 2017 at 11:21

   Åh ja, det kan der måske godt være lidt om. Marmorbordet er i hvert fald her, der og alle vegne. Tror bare jeg synes, at marmor i sig selv er et lidt mere tidsløst materiale end bambus er det.

 • Reply
  Anne
  9. maj 2017 at 20:43

  Vi har et sort marmor sofabord fra OX. Mega pænt, men det er altså en sart fætter:-/ Jeg synes det er rimelig tidsløst, nok fordi det er sort.

  • Reply
   merimeri
   10. maj 2017 at 11:22

   Ej, heldige dig Anne. Det sorte marmorbord fra OX er drømmebordet herhjemme. Det er bare så pokkers dyrt, og hvis det samtidig er sart, ville jeg nok være ekstra skrøbelig ved det.

Kommenter