Hverdagsliv

Garderobestatus / 1. KVARTAL 2014

9. april 2014
Jeg har ikke været så god til at holde jer opdateret i forhold til min garderobestatus og således bliver det altså i denne omgang en kvartalsopdatering, frem for en månedlig. Det overlever I nok 😉 I virkeligheden er ambitionen jo også at mine køb bliver så få, at en månedlig opdatering slet ikke giver mening – men dér er jeg ikke helt endnu 😉
Årets første kvartal har budt på ..

14 nyerhvervelser, hvoraf 3 har været gaver, 2 har været fejlkøb, hvoraf den ene er returneret til butikken, mens den andet er sat til salg på Trendsales. 1 har været et erstatningskøb (sorte jeans) og 1 har været et nødvendighedskøb (gallakjole). Sammenlagt har jeg i alt shoppet for 3396 kr, mens jeg til sammenligning har solgt for 2646 kr i samme periode. 
Ud af de 3 måneder var hele februar måned forbeholdt et shoppestop, som dog ikke helt nåede i mål på grund af før nævnte erstatnings- og nødvendighedskøb. 
Som I kan se af kollagen, så har mine køb været af en blanding af sikre basiskøb, og så nogle lidt mere sæsonprægede køb som flæseshorts og leopard espadrilles. Med undtagelse af flæseshortsene, som jeg har lidt svært ved at style, så er alle ting blevet brugt flittigt siden de er blevet erhvervet, og dét satser jeg bestemt på vil fortsætte.
Nu har jeg jo ikke haft sat mig en grænse for hvor mange køb jeg må gøre mig fordelt på hele året, selvom det sikkert havde været en meget sund øvelse. Derfor har jeg heller ikke noget at skulle måle op imod der, men til sammenligning gjorde jeg mig 20 køb i samme periode sidste år, så i forhold til dét går det bestemt i den rigtige retning, og jeg er således overordnet tilfreds med resultatet, selvom der jo altid er plads til forbedring. 
En af de kommende dage vil jeg følge op på dette indlæg, med et indlæg om hvad der står højt på ønskelisten for de kommende måneder.
 • Reply
  Lullumut
  9. april 2014 at 23:52

  Wauw, du har fået solgt godt ud 🙂 Dine nye shorts er så fine, men jeg ville også have svært ved at style dem. Synd.

 • Reply
  Ida
  10. april 2014 at 6:02

  Enig med Louie, det er sejt 🙂
  Og det er super cool er du købt 11 ting mindre end sidste kvartal sidste år 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  10. april 2014 at 7:51

  EJ, hvor er du sej Line! Det er virkelig imponerende, at du har skåret så meget ned i antallet af køb! 🙂
  Og så er de fleste af ovenstående jo tilmed kendetegnet ved at være tidsløse, hvilket du også selv fremhæver!

  Jeg glæder mig til at se, hvad du overvejer at erhverve de kommende måneder 🙂

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:48

  Ja det er faktisk gået ganske ok. Men der har også været nogle dyre ting imellem, så det bærer beløbet også lidt præg af 😉

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:48

  Ja ikke? Det hæfter jeg mig også ved. Man må jo fokusere på det positive 😉

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 13:50

  Tusind tak Ida. Især dét resultat er jeg også rigtig glad for, og det viser at mit garderobefokus det seneste år, trods alt er begyndt at give pote!
  Uh, glæder mig også til at vise dem. Der er nogle rigtig Ida-favoritter imellem 😉

 • Reply
  Liselotte
  10. april 2014 at 13:57

  Hvor er kjolen altså fin 🙂

  – Og hvor er du altså god!

  / Liselotte

 • Reply
  Line
  10. april 2014 at 14:01

  Meget, og så er det desværre ikke engang den jeg har købt – kunne bare ikke finde et billede af den online 😉
  Men tak, du er sød!

Kommenter