Hverdagsliv

Vovehals

2. juni 2013

H&M; blazer / A.O. tee / Dr denim jeans / Zara sandals / Vintage bag / Line & Jo rings

De af jer som har læst med på bloggen i noget tid, kender mig efterhånden nok også godt nok til at vide at mine outfits for det meste er rimelig safe i deres udtryk og sjældent indeholder farver eller mønstre. Men idag har jeg altså været lidt af en vovehals (ironi kan forekomme) og mikset både paisley printet jakke og leopardsandaler. Kom ikke her og sig jeg er kedelig 😉
De seneste måneder har jeg nemlig fået mere og mere mod på at tilføje lidt mønstre til garderoben (muligvis fordi jeg er lidt en slave af tidens trends) og dermed kunne skabe en kontrast til min meget sorte garderobe. Da jeg forleden faldt over jakken her fra H&M; var jeg derfor heller ikke mange sekunder om at få mig selv overbevist om den måtte med hjem. Den kan nemlig også sagtens bruges til pænere brug på job, og da var min lykke gjort.

 • Reply
  Karina
  2. juni 2013 at 17:36

  Super lækkert outfit 🙂

 • Reply
  Pixels og Poesi
  2. juni 2013 at 18:06

  Jeg forstår udmærket hvad du mener – jeg er nemlig også selv sådan én der kun bruger et enkelt print i et outfit og generelt mest gør mig i ensfarvede ting.

  Jeg er helt vild med blazeren – farven klæder dig super godt, og den går virkelig fint til sandalerne.

  Planlægger du egentlig stadig dine køb? Elsker dine indlæg sidst i hver måned, med et bud på den kommende tids investeringer.

 • Reply
  Stine
  2. juni 2013 at 18:09

  Jeg synes, du ser fantastisk ud, og det er super lækkert med de to forskellige print sammen! Den er virkelig pæn den jakke, altså! Det kunne være, man skulle se nærmere på den. Jeg er også blevet ret vild med print, og har sågar for nyligt føjet noget til garderoben som er meget farvestrålende – det er store sager. Haha.

  /Stine

 • Reply
  Colombe de la paix
  2. juni 2013 at 19:28

  Meget fint outfit! Du ser super godt ud! 🙂

 • Reply
  Ida
  2. juni 2013 at 20:35

  Jeg kan godt lide dette outfit, men jeg synes altså på ingen måde, at det du har vist før har været sikkert eller kedeligt! Jeg kan finde masser af inspiration i dine billeder. Det er sjovt, jeg har netop kigget på samme taske idag på et tøjloppemarked. Den var svær at stå for med alle frynserne 😉

 • Reply
  Miss M
  2. juni 2013 at 21:16

  jeg er vild med dit outfit 🙂

 • Reply
  Trine Lykke
  2. juni 2013 at 23:16

  Den blazer er virkelig fin, og passer perfekt i til din stil uden at ligne noget du har i forvejen 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:35

  Tak 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:37

  Jeg synes også de blå nuancer går overraskende godt sammen med leopard, så det bliver bestemt ikke sidste gang jeg hopper i den kombination!

  Hehe jeg har stadig en intention om det, men de seneste måneder har mine køb nok været en anelse for spontane desværre. Skal dog tilbage på rette kurs igen, så tror da lige jeg vil få lavet et indlæg en af de kommende dage om juni måneds investeringer.

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:37

  Blazeren kan i hvert fald sagtens anbefales. Den koster 349 kr og er i en lækker kvalitet!

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:38

  Dejligt at høre Trine. Alt for mange gange har jeg købt noget der minder om noget jeg har i forvejen, så det håber jeg også snart at være kommet over 😉

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:38

  Skønt at høre – tak Miss M 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:39

  Tusind tak 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 10:40

  Årh dét kan du tro glæder mig at høre. For mit vedkommende er det nok noget med 'græsset-er-altid-grønnere-på-den-anden-side' og jeg synes ofte alle andre har meget flottere tøj end jeg selv 😉
  Er virkelig også blevet glad for tasken, til trods for den lidt billige kvalitet!

 • Reply
  Trine Lykke
  3. juni 2013 at 11:28

  Nogen gange er det okay at have flere udgaver af den samme ting, men det kan også blive for meget. Du ser i hvert fald dejlig ud.

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 12:12

  Det princip har jeg også levet lidt efter – men der er også grænser for hvor mange basis sorte bluser man (læs: jeg) eksempelvis har brug for 😉
  Men under alle omstændigheder tak for din dejlige kommentar søde Trine!

 • Reply
  anodetofashion
  3. juni 2013 at 12:53

  Du ser som altid virkelig dejlig ud, og jeg er ret pjattet med den jakke!

 • Reply
  Line S.
  3. juni 2013 at 17:32

  Er virkelig også allerede blevet fantastisk glad for den og jeg spår den kan redde mange tøjkriser!

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  3. juni 2013 at 18:10

  Og det både fungerer og klæder dig, så mere af det tak! Og kan du så lige sende det til Århus? For det vil jeg da også gerne iføre mig 🙂

 • Reply
  Louise
  3. juni 2013 at 20:47

  Jeg er vild med både jakken og skoene, så fint! Og jakkens farver er så gode til dig 🙂

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

Kommenter