Hverdagsliv

THE OCTOBER LIST

30. september 2014
Oktober venter lige rundt om hjørnet, og dermed også løn og nye overvejelser om hvad førnævnte løn skal bruges på. Jeg kunne især godt tænke mig at tage et nærmere kig på disse fem ting. Flæseblusen har jeg længe luret på i sort, men efter at have set den i hvid også, er jeg blevet overbevist om at den skal klikkes hjem. Tror den kunne være ret sej til både skinny jeans eller et pencilskirt? Nederdelen har jeg vist før, og den spøger stadig. Prøves det skal den i hvert fald! Min begejstring for tern er heller ikke blevet mindre, og det ternede tørklæde vil klæde mit sorte overtøj. Ligesom med tern, så er jeg stadig vild med perlesmykker i alle afskygninger. Lolas Love laver nogle virkelig fine af slagsen, og dette armbånd ville jeg bestemt ikke have spor imod hang på min arm. Det er mig lidt af en gåde hvorfor jeg endnu ikke ejer et par slip-ons, men dét skal der laves om på, og jeg overvejer kraftigt at klikke disse slip-ons i en filtagtig kvalitet hjem. 

Hvilke ting lurer I på til den kommende måned?

XX

October is just around the corner, and thus also the paycheck and new considerations on what to buy. I’m considering taking a closer look at these five items, which all would suit my wardrobe quite perfect.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  30. september 2014 at 11:03

  Jeg kunne egentlig meget godt bruge det hele på den her collage, men oktober måned står for mit vedkommende på en lille slapper i forhold til tøjkøb. Mit skab kan simpelthen ikke mere og de to store IKEA poser med tøj i hjørnet, står og kigger på mig 😉

 • Reply
  Trine Lykke
  30. september 2014 at 12:43

  Hmm. jeg tror min kommentar forsvandt?

 • Reply
  Trine Lykke
  30. september 2014 at 12:44

  Jeg kan rigtig godt lide armbåndet og halstørklædet. Blusen har jeg prøvet (i sort) men den sad ikke helt som håbet, desværre.I oktober skal jeg have vinterstøvler, og garn til en cardigan og et pandebånd. Der ud over leder jeg stadig efter et par fine ballerinaer og et shoppenet…

 • Reply
  Ida
  30. september 2014 at 16:46

  Jeg har også luret på nederdelen, men ellers så prøver jeg at holde igen og mere komme af med ting i skabet, end tilføjelser.

 • Reply
  Ditte Blog
  30. september 2014 at 19:13

  Åh jeg er også helt vild med nederdelen og blusen! De grå slipons har jeg faktisk lige klikket hjem igår 😉

 • Reply
  Kathrine Johansen
  30. september 2014 at 19:47

  Jeg ville da gerne eje alting på collagen, sikke nogen fine sager du har fået bikset sammen! Knuswww.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Reply
  Louise
  30. september 2014 at 19:50

  Jeg har et par af de grå slip-ons i str. 6, som jeg skal sende retur i morgen, men jeg vil gerne sælge dem til dig (pris minus retur-porto til UK), hvis det er din størrelse og har din interesse? Vi bor i samme gade, så den del er ligetil. Og ellers må jeg et smut i Vinderhjørnet 😉

 • Reply
  Line
  30. september 2014 at 20:58

  Ej det var sødt af dig at tænke på mig Louise, men er desværre en UK5, så din str. 6 bliver for store. Ellers var jeg slået til med det samme! 🙂

 • Reply
  Line
  30. september 2014 at 20:59

  Nu håber jeg ikke jeg får lokket dig i al for økonomisk uføre 😉

 • Reply
  Line
  30. september 2014 at 20:59

  Det er altså oftere og oftere at vi fristes af de samme ting, fornemmer jeg 😉

 • Reply
  Line
  30. september 2014 at 21:03

  Dét synes jeg altså også lyder mere fornuftigt søde Ida 😉

 • Reply
  Line
  30. september 2014 at 21:06

  Mit kommentarfelter opfører sig mærkeligt i øjeblikket, men håber det snart går væk. Lyder som gode tilføjelser til din efterårsgarderobe. Jeg skal have prøvet flæseblusen, og er lidt spændt på udfaldet. Den er jo lidt speciel, så kan godt forestil mig at det er sådan en hvor det kan gå begge veje.

 • Reply
  Line
  30. september 2014 at 21:07

  Dét lyder også som et fornuftigt udgangspunkt. Jeg har egentlig også en del der burde sælges fra først, men det kan være så svært at være fornuftig når der er så mange pæne efterårsnyheder i butikkerne lige nu.

Kommenter