Hverdagsliv

INTRODUCING ESSIE FALL COLLECTION

28. september 2014

Fra venstre: style cartel, the perfect cover up, fall in line
Fra venstre: partner in crime, take it outside, dress to kilt
En ny Essie kollektion rammer butikkerne i denne uge. Denne gang er det efterårsfarverne der står for skud. Jeg er som bekendt Essie-fan by heart, og ifører mig 9 ud af 10 gange en Essie lak når neglene skal shines op. Kvaliteten er stadig den bedste jeg endnu har prøvet (vil mene den slår Chanel med længder), og så er prisen nemmere at forholde sig til, fremfor at skulle give små 200 kr for en neglelak. Jeg har som altid svært ved at vælge én favorit ud, men de seneste dage har jeg haft den metallic-blå style cartel på, og den gør det altså godt som kontrast til et monokromt outfit.
Sig endelig til hvis der er nogle af lakkene I ønsker flere billeder af. De koster som altid 99 kr. stykket, og kan bl.a. købes hos Matas.
XX
A new Essie Fall collection hits the stores this week. I’m Essie fan by heart, and 9 out a 10 times, I’m wearing Essie, when it comes to nail polish. They are so far the best lasting nail polishes I’ve tried, and in my opinion they by far out matches Chanel.
 • Reply
  Liselotte
  29. september 2014 at 15:54

  Er vild med farverne især den grønne og helt lyse :D/ Liselotte

 • Reply
  Ida
  29. september 2014 at 17:06

  Jeg elsker den røde og har haft den på så meget, at min snart at halv tom 🙂

 • Reply
  Marie
  29. september 2014 at 17:51

  Fall in line er godt nok smuk! :)- Marie // http://www.lilleogvaagen.marielouiseotto.dk

 • Reply
  Stine Dahl
  29. september 2014 at 18:12

  Åh de er SÅ lækre! Må da vidst lige et smut forbi matas også :$

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:45

  Årh de er altså virkelig også fine. De må på næste gang 😉

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:45

  Den er også SÅ fin og har den helt perfekte røde nuance, som ikke bliver for orangerød i farven.

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:51

  Haha jeg kan altså godt forstå hvis du også ryger i fælden 😉

 • Reply
  Line
  29. september 2014 at 20:51

  Meget! Synes generelt de grønne nuancer er vildt smukke.

 • Reply
  Lullumut
  29. september 2014 at 22:28

  Den blå er virkelig et hit hos mig 🙂 Er imponeret over, at Essie spytter så mange lakker ud på et år. Min Essie samling er der snart ikke plads til, haha. Men de er lidt som mine børn. Vil ikke af med nogen af dem 🙂 Låner dem til gengæld gladeligt ud til mine veninder 🙂

 • Reply
  Kathrine Johansen
  30. september 2014 at 19:47

  Jeg er vild med den grå/brune i det, den er virkelig mig!Knuswww.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

Kommenter