Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. december 2017

Hej venner! Er I ved at være vel igennem sidste mandag inden et par dages juleferie (eller måske ovenikøbet 10 dages fri til de rigtig heldige)? For mit vedkommende er dagen blev brugt hjemme under dynen med et tungt hoved, ondt i halsen og løbende næse. Øv! Lidt ærgerlig timing lige her op til jul, men til gengæld priser jeg mig lige nu lykkelig for, at alle julegaverne er i hus, så jeg i det mindste ikke skal stresse over at nå dem, mens jeg sætter alt ind på at blive rask igen. Og jeg satser på at rigeligt med julefilm og kamillete med honning kan få mig hurtigt på højkant igen. 

Som lidt af en kontrast til i dag, var min sidste uge til gengæld fyldt til randen med gode sager. Hvilket også er forklaringen på, at det har knebet lidt med de regelmæssige opdateringer herinde den seneste tid. To indlæg på bare en uge det er ikke meget, men egentlig er jeg også lidt nysgerrig på, hvor mange af jer der rent faktisk får læst blogindlæg her i en travl december? For mit eget vedkommende kan jeg i hvert fald godt mærke, at det ikke er mange blogs, jeg får læst lige for tiden.

Min samling af favoritglimt fra den seenste tid plejer I til gengæld altid at være flittige til at klikke ind forbi, så det lægger jeg ugen ud med, og så håber jeg, at jeg kan finde tid at få opdateret lidt mere til bloggen mens jeg alligevel ligger syg herhjemme.

img_6540II Sidste mandag lagde jeg dagen ud med at sende julehilsner til min farmor, mormor og morfar. Det er sådan en nem måde at sprede lidt glæde på, og det er helt klart en ny tradition, jeg har tænkt mig at videreføre II

img_6547II Tirsdag havde jeg den hyggeliste eftermiddag og aften med min veninde Charlotte. Vi havde aftalt at mødes og pakke julegaver ind sammen, og det var altså en fin måde at gøre gaveindpakning endnu mere hyggelig. Inden vi kastede os over gaveshowet blev vi enige om, at vi havde gjort os fortjent til sushi, så der blev lagt en fremragende bund inden vi gik videre til honninghjerter og varm kakao II

img_6557II Gaveindpakningen blev nemlig hjulpet godt på vej med alle mulige lækre julerier til at forsøde arbejdet II

img_6568II Julestemningen fortsatte ugen ud, og onsdag havde vi inviteret to af vores vennepar på pakkeleg, gløgg og æbleskiver. Det er altså klart det, jeg holder aller mest af ved julen; at det giver anledning til at bruge endnu mere tid med gode venner og samtidig gøre lidt ekstra ud af hyggen. Egentlig er det lidt sjovt, at vi gør et så stort nummer ud af det, når vi ses med venner i December, og ikke resten af året, men det er måske netop derfor … at julen er så kort, at man har lidt ekstra overskud til at gøre dét ekstra, hvorimod hvis det var sådan hele året, så ville man nok ende med at blive lidt træt af det store forventningspres på hyggen II

img_6572II Vi har endnu to julefrokoster, hvor vi skal have pakker med til pakkeleg, og her elsker jeg altså at gå på opdagelse i Søstrene Grene og Tiger for at finde fine små ting. Som fx en lille snackbox med det helt perfekte motto, eller den fineste flamingo julekugle II

vsco-photo-11II Fredag løb årets momondo julefrokost af stablen. Temaet var rock’n’roll og meget passende blev den holdt i VEGA. Der var derfor også gjort et stort nummer ud af underholdningen, som bød på optrædener fra vores hele to hus-bands samt sambadans. Mega sejt det hele II

img_6591II Efter også at have været til et festligt julearrangement fredag var Mads også lidt sløv lørdag, og så er der altså kun én ting at gøre; lægge an til det helt store morgenbord med hjemmebagte boller og wienerbrød. Virker hver gang II

 • Reply
  Nanna L
  18. december 2017 at 20:53

  Jeg halter også lidt bagefter med bloglæsningen, men netop de her små hyggelige indlæg springer jeg aldrig over 🙂 Og så må jeg bare vide, hvor de fine pink julekugler på pakkerne er fra?

  • Reply
   merimeri
   20. december 2017 at 19:46

   Tænkte nok jeg ikke var den eneste, som har svært ved at nå det hele her i December! Men dejligt du stadig finder tid til mine små tilbageblik <3 Kuglerne er fundet i Tiger for et par uger siden, så mon ikke du stadig kan være heldig at finde dem. Knus til dig

 • Reply
  Astrid
  18. december 2017 at 21:38

  Jeg springer aldrig dine små hyggelige indlæg over 🙂

  • Reply
   merimeri
   20. december 2017 at 19:45

   Det er vel nok dejligt at høre Astrid – det er så hyggeligt at I nyder indlæggene lige så meget som jeg gør! Knus til dig

 • Reply
  kathrine
  19. december 2017 at 1:01

  Dine indlæg er simpelthen så hyggelige og søde! Jeg elsker dem 🙂

  God jul<3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   20. december 2017 at 19:44

   Åh, sikke en dejlig kommentar søde Kathrine! Det er simpelthen så godt at høre <3 Glade julehilsner og klem fra mig

Kommenter