Hverdagsliv

FREDAGSKLÆDER

3. oktober 2014

Jeg har accepteret efterårets indtog, og har i øjeblikket ikke lyst til, at iføre mig andet end blød og vamset strik. Dét passer til gengæld også ret godt sammen med, at jeg forleden modtog den lækreste strik fra Kjær København. Et mærke jeg i forvejen er ret begejstret for, og den begejstring er bestemt ikke blevet mindre efter at have set efterårs- og vinternyhederne derfra. Kollektionen tæller denne gang klassiske skjorter i perfekt oversized fit, vamsede strik og cardigans, enkle bluser i det blødeste uld, og selvfølgelig perfekte basis t-shirts i alle afskygninger, som vel må siges at være et af Kjær Københavns varemærker.

Min nye strik vil være perfekt til sådan en rigtig efterårsfredag. Jeg vil kombinere den med klassiske, smalle bukser, mine Bobbys, det ternede tørklæde fra Monki (ja, det måtte altså med hjem, efter at have luret på det til min oktober ønskeseddel) og en klassisk sort taske. Bliver mere og mere begejstret for den klassiske PS 1 taske, og regner med, at skrive den på min ønskeseddel over køb, der skal med hjem når jeg til foråret skal til Miami.

Hvad synes I om stylingen?

XX

 • Reply
  Karina
  5. oktober 2014 at 1:37

  Sikke nogle fine ting du har fundet Line 😉

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  5. oktober 2014 at 19:46

  Et super fint outfit og perfekt til sæsonen 🙂

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:22

  Synes også de passer vældig godt sammen!

 • Reply
  Line
  8. oktober 2014 at 21:22

  Præcis. Perfekt overgangs outfit som hverken er for varmt eller for koldt.

Kommenter