Hverdagsliv

Get fit for summer

22. maj 2013
Link til hvor tingene kan købes kan ses her
Projekt ‘Get-fit-for-summer’ er blevet søsat og jeg er inde i en god træningsrytme for tiden, hvor jeg er afsted 3-4 gange om ugen. Resultatet deraf kan allerede ses og mærkes, og dét hjælper afgjort på motivationen. Mén, jeg skal altså stadig slæbe mig selv afsted de fleste af dagene, og dér har jeg fundet ud af, at lækkert træningstøj også hjælper mig til at komme afsted. Mit træningstøj er altid rimelig nedtonet i farve og mønster. Træner for det meste pulstræning og bliver mega rød i hovedet af det, så har ligesom ikke brug for at gøre mere opmærksom på mig selv end hvad godt er 😉 Sort, grå og hvid, det ved man hvad. Til gengæld må skoene gerne larme lidt i farven, og synes de her fra Nike Flyknit Lunar er åndssvagt fede. Desværre er mine nuværende træningssko under et år gamle, så får lidt svært ved at forsvare nyt skokøb på den front. Et andet sted jeg dog godt kunne forsvare at investere, er på udendørstræningsudstyr. Jeg synes det er så svært at komme afsted i fitnesscentret når det er sommervejr udenfor, og med Søndermarken kun et par kilometer væk, så er det jo oplagt at rykke træningen udenfor. Hvis du som mig også overvejer at rykke træningen udenfor, og gerne vil træne med andet udstyr end egen kopsvægt, så tjek bikester ud her.  De har ret meget udstyr at byde på, når det kommer til udendørstræning. 
Jeg har nok sagt det før, men jeg træner altså primært for at holde balance i regnskabet. Er virkelig glad for mad (og søde sager), så for at have det godt med mig selv og min krop, så er det en forudsætning af der ugentlig bliver banket nogle timer af i fitnesscentret. Og så kan der snackes bagefter 😉
Efter dagens træning havde jeg da også sat mig selv i sigte at jeg gerne måtte købe en lille treat med hjem – for at fejre BA, overstået træning, som trøst over kedeligt vejr og alt det der. Jeg brugte nærmest hele min træning på at tænke på, hvad jeg skulle have med hjem, men kunne overhovedet ikke beslutte mig og så endte med at køre hjem uden noget. Det fortrød jeg selvfølgelig i det sekund jeg trådte ind af døren, det er klart. Følte mig lidt som et barn i en legetøjsbutik, som ikke kunne vælge fordi der var så meget man gerne ville ha’, haha. 
Nåh men så er der i det mindste lidt kalorier at tage af de kommende dage, må man ikke godt tænke sådan? 😉
 • Reply
  Ida / Fashionlab
  22. maj 2013 at 20:03

  Det må man i hvert fald! 🙂
  Jeg træner også flere gange om ugen – Af tre årsager: At opnå en veltrænet krop, at få energi og ligesom dig for at holde balance 🙂
  Jeg plejer at holde mig fra slik, kager osv i hverdagen, men grundet det og træningen må jeg så også gerne guffe i weekenden – Eller på de hverdage hvor alt går galt, man er inviteret ud eller bare er mega slik sulten 🙂

  Og enig – Lækkert træningstøj er et must! Og jeg er i øvrigt også lidt ked af at træningssko slides SÅ langsomt 🙂

 • Reply
  Carina Jungersen
  22. maj 2013 at 20:57

  Jeg havde virkelig også en god rytme, men så kom der lige lidt eksamenshalløj i vejen – og SÅ er det hårdt at starte igen! Men hey, det sker i morgen 😉
  Lækre sager du har fundet i øvrigt, jeg arbejder i den lækreste sportsbutik i Aalborg, så kan skaffe mig lidt godter derfra, heldigvis.. Ellers blir det hurtigt dyrt!

Kommenter