Hverdagsliv

Sunday challenge

5. maj 2013

Custommade leather jacket / Bzr knit / H&M; new icons skirt / Ebay fringe bag / Asos boots

Jeg udfordrer min comfortzone idag, og er således hoppet i hvide blonder for første gang siden .. well, min konfirmation. Snakkede jo også hvide blonder forleden, og da der pludselig hang et eksemplar af den hvide Icons nederdel tilbage i min lokale H&M;, så måtte jeg jo slå til. Jeg elsker hvordan den er en kontrast til min ellers noget ensrettede stil, og jeg kan slet ikke vente til den skal bruges med bare ben og leopardsandaler! Tasken er også ny og en plastik-fantastisk udgave fra Ebay til den nette sum af 70 kr inkl fragt. Kvaliteten af den er præcis lige så billig som prisen, men jeg synes den er sjov, så det kan jeg godt leve med. Og så ikke et ord om social ansvarlighed og miljøsvineri vel? Samvittigheden ved det godt lidt i forvejen!
Min weekend er blevet brugt på et forsøg på at forberede mig til den eksamen jeg skal op til på tirsdag, men det er altså pokkers svært at koncentrere sig når det nærmest er sol og sommer udenfor. 
Hvad har I lavet i weekenden?
 • Reply
  Colombe de la paix
  5. maj 2013 at 18:55

  Synes du får stylet nederdelen super fint! 🙂 Er også noget i den stil jeg har udtænkt inde i hovedet 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  5. maj 2013 at 19:54

  Du er super fin i hvide blonde, og hvor jeg glæder mig til, at vejret tillader at du viser den frem med bare ben 🙂

  Det lyder som en hård weekend – Jeg er glad for at der er en måned endnu til mine eksamener starter! (Gisp, jeg når aldrig at blive klar!) Jeg har brugt min weekend på at servere til dimension på universitetet, på at lave statistik opgave og på at ligge syg!

 • Reply
  Miss M
  5. maj 2013 at 22:18

  Jeg har nu læst din blogs gennem de sidste par måneder, men har ikke lagt en kommentar før (nu).
  Lækkert outfit 🙂
  Held og lykke med eksamen 🙂

 • Reply
  JESSICA
  7. maj 2013 at 21:36

  Sikke et fint outfit! Er helt forelsket i tasken 🙂

  Følger dig nu. Håber at du vil kigge forbi –
  Knus
  http://www.adicters.blogspot.dk

 • Reply
  Line S.
  11. maj 2013 at 13:40

  Det fungerer i hvert fald rigtig godt med kontrasten mellem rå og feminin!

 • Reply
  Line S.
  11. maj 2013 at 13:41

  Det gør jeg også! Tænker (og håber) at der ikke kan gå alt for lang tid nu, før vejret tillader at skippe strømpebukserne!

 • Reply
  Line S.
  11. maj 2013 at 13:42

  Tusind tak for det hele Miss M – men især fordi du læser med og har lagt din første kommentar. Det gør mig uendeligt glad <3

 • Reply
  Line S.
  11. maj 2013 at 13:42

  Tusind tak Jessica. Jeg kigger fluks forbi din blog 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  14. maj 2013 at 10:10

  Rigtig fin nederdel, mega tøset!

  – Anne

 • Reply
  Line S.
  14. maj 2013 at 14:34

  Ja der er altså lidt prinsesse over den 😉

Kommenter