Boligindretning Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER: 25% RABAT PÅ ALT HOS MOODINGS

1. september 2017

moodings-rabatkode

INDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 BORDLAMPE MENU II 2 AFTER THE DISCO PLAKAT II 3 URTEPOTTE HAY II 4 SPEJL HAY II 5 PUDE NOMESS II 6 KNAGER H. SKJALM P. II 7 SPEJL NORMANN COPENHAGEN II 8 TABURET FERM LIVING II 9 HÅNDSÆBE L:A BRUKET II 10 NOTESBOG KARTOTEK COPENHAGEN II 11 KRUKKE H. SKJALM P. II 12 TIMEGLAS HAY II 13 SENGESÆT HAY II 14 BOGSTAV TAVLE DESIGN LETTERS II 15 VELOUR PUDE HAY II 16 WE ARE ALL HUMANS PLAKAT II 17 MOLECULAR LAMPE HOUSE DOCTOR II 

Til natteravnene – eller de meget morgenfriske derude – kommer her noget, der minder om verdens bedste tip. Ikke nok med at det nu er fredag, det er også lønningsdag – og så har min favorit bolig-pusher moodings.com netop startet deres udsalg.

Fra i dag fredag og frem til søndag klokken 23.59 kan du få 25% på ALT med koden BD25 (eneste undtagelse er Gubi og Oliver Furniture).

Sådan en god nyhed, kan jeg selvfølgelig ikke lade være med at dele og jeg brugte det meste af aftenen igår på at finde et væld af pæne sager blandt moodings store udvalg, som jeg har samlet i indlægget her. Jeg kommer også til at benytte udsalget til at shoppe lidt nyt hjem til lejligheden. Bordlampen fra Menu, har vi udset os til vores nye reol i stuen, og nu hvor vi kan spare en del af prisen, så slår vi altså til. Bogstavtavlen fra Design Letters er vildt fin, og den bliver klikket med hjem også. Og så har jeg altså set mig lun på den støvede blå taburet fra Ferm Living. Den kunne være ret fin som et side- eller natbord med en plante eller coffee table books på …. jeg kan vist allerede godt nu se, at det her bliver en øvelse i begrænsningens kunst, haha. 

    Kommenter