Boligindretning

INTERIØR // SOFADRØMME I BLØD VELOUR

3. april 2016

velvet-sofasII 1 EILERSEN ‘BERMUDA’ SOFA II 2 SOFAKOMPAGNIET ‘ANNE’ SOFA II 3 ILVA ‘JULIA’ SOFA II

Jeg bruger søndag eftermiddag i sofaen, hvor vi ser de sidste afsnit af House of Cards og spiser frozen yoghurt med jordbær og chokoladestykker. Syndigt godt. Både House of Cards og yoghurten.

Min ellers tiltænkte hjemmeaften i fredags endte ud i fredagsbar med arbejdet, og da lørdagens middag med venner også blev sen, er der for alvor dømt søndagsstemning herhjemme, og det virker som det eneste rigtige, at forcere resten af dagen i en blød sofa. Vores nuværende sofa fra IKEA er ganske fin, men havde jeg alle penge i verden, gad jeg godt skifte den ud med en i mørkeblåt velour, som jeg er ret begejstret for for tiden. Synes velour er vildt lækkert på den der underspillede måde, og det kunne passe perfekt ind i vores farvetema herhjemme.

Er I lige så vilde med velour, som jeg er?

 • Reply
  Julie Mænnchen
  3. april 2016 at 23:00

  Jeg er helt vild med nr. 3 🙂

  • Reply
   merimeri
   5. april 2016 at 21:24

   Må altså også indrømme at 3’eren er min favorit, selvom de alle er flotte. Er bare helt vild med den helt dybblå farve.

 • Reply
  Kirstine
  4. april 2016 at 0:12

  Hvor er de flotte 😍

  • Reply
   merimeri
   5. april 2016 at 21:26

   Årh ja, de kan altså et eller andet sådan nogle veloursager, ikke? 😉

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  5. april 2016 at 18:37

  Jeg har selv nr. 2 og den er jeg så glad for :D. Altså bare i grå 😉

  • Reply
   merimeri
   5. april 2016 at 21:27

   Ja det mente jeg nok, at kunne huske. Heldige dig 🙂

Kommenter