Det har jeg på

FREDAG, X-FACTOR FINALE OG SOLSKINSPLANER

1. april 2016

300316II GANNI COAT II H&M TREND SHIRT II ENVII SKIRT II OTHER STORIES FLATS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY BAG II

Så blev det fredag venner, og weekenden venter lige rundt om hjørnet. Jeg er næsten lige kommet hjem fra træning, badet er overstået og jeg bruger overskudstiden til at bikse dette indlæg sammen, mens jeg spiser morgenmad og Mads har skruet godt op for Lil’ Wayne på højtalerne. Så er vi ligesom igang, haha.

Ugen her er fløjet forbi og jeg glæder mig så gevaldigt til weekend, hvor de efter sigende lover det fineste forårsvejr. Dagen idag er i hvert fald startet lovende, så jeg satser på, at solens stråler bliver. Kødbyens mad og marked, som vi var ret store fans af sidste år, åbner i morgen, og jeg gad godt bruge et par timer i solen derovre i morgen!

Mads skal til påskefrokost i aften, og da jeg ikke har aftaler, så er der dømt Line-Line tid,  hvor jeg har planer om at finde på noget god mad og hygge med x-factorfinale og bloggen. Følger I også med i X-factor og skal sidde klar til finalen i aften?

 • Reply
  Karina
  1. april 2016 at 17:31

  Håber at du får en god weekend <3

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  1. april 2016 at 18:06

  Hvor ser du fin ud 🙂
  Ja, jeg er mega klar og har købt bland selv slik 😉

Kommenter