Det har jeg på

OOTD: THOSE PERFECT GIRLFRIEND JEANS

26. september 2017

vsco-photo-1-1 vsco-photo-4vsco-photo-3-1vsco-photo-2-1KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II TRENCHCOAT H&M (gammel, lignende HER) II BLUSE MADS NØRGAARD II JEANS H&M II SNEAKERS ASICS II TASKE PROENZA SCHOULER II

Godmorgen venner, er I klar til en ny dag? Jeg er stået tidligt op for at nå en hot yoga klasse inden arbejde. Det er sådan en rar start på dagen, men må indrømme, at jeg synes det begynder at blive lidt sværere at komme tidligt op, når det efterhånden stadig er mørkt om morgenen kl. 6. Er jeg den eneste, der synes, at det lige med ét er begyndt at gå stærkt på den front? I går var det mørkt allerede lidt over klokken 19, og jeg gruer en lille smule for, at der snart kun er en måned, til vi går over til vintertid. Prøver lige at mobilisere al min septemberbegejstring, så det måske lykkes mig at tage lidt af den med over til oktober. Som blogger er vinterhalvåret altid lidt en udfordring, fordi de begrænsede timer med dagslys gør det umådeligt svært at få taget ordentlige billeder til bloggen. Med mit fuldtidsarbejde har jeg ikke fleksibilitet til, at få taget billeder i hverdagen, og man bliver dermed ret afhængig af, at vejret i weekenden tillader udendørs outfitbilleder. #firstworldstruggle, I know, og jeg prøver da også at minde mig selv om perspektivet på problemet, det er jo trods alt bare er billeder …

I weekenden lykkedes det mig til gengæld at få skudt billeder af mit outfit, som bestod af hele to nye sager; den fine grønstribede bluse fra Mads Nørgaard og de perfekte girlfriend jeans fra H&M. Især sidstnævnte er jeg nærmest flyttet ind i, siden jeg modtog dem med posten for et par uger siden, og pasformen bliver bare bedre og bedre, for hver gang jeg har dem på. Det er evigheder siden, jeg har haft så god en jeansoplevelse, så jeg håber i mit stille sind, at modellen måske kommer i nogle flere forskellige vaske på sigt. 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  26. september 2017 at 13:54

  Jeg blev også overrasket over det tidlige mørke igår, da jeg sad på cafe, kiggede ud 20.30 og der altså var helt sort. Godt, der stadig er lunt, det hjælper lidt 😀

  – A

  • Reply
   merimeri
   26. september 2017 at 14:45

   Åh ja, de fine solskinstimer og det lune vejr, som vi trods alt har fornøjelsen af om dagen, det hjælper altså gevaldigt på humøret!

 • Reply
  Louise
  27. september 2017 at 11:26

  Hvordan er de i str? De’ fine 🙂

  • Reply
   merimeri
   27. september 2017 at 14:09

   Hej Louise, jeg synes, de er ret lige til i størrelsen – er normalt en 36, og har også taget dem i en 36. Der er ikke elastan i, så på mig sad de lidt rigeligt til i starten, men efter et par ganges brug har de givet sig lige tilpas, så min anbefaling vil være at tage din normale størrelse 🙂 Knus til dig

Kommenter