Ting jeg kan li'

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM #4

27. september 2017

hverdagsguf-instagram

Jeg glæder mig altid sådan til det her indlæg, hvor jeg dedikerer spalteplads til at dele en af mine favoritter på instagram. Og det gør jeg af to årsager: 1) fordi jeg elsker at genfinde fine billedglimt, blive inspireret til nyt og beundre den flotte indretning, andre står for og 2) fordi #sharingiscaring og hvis nogle er dygtige, så skal de have det at vide, og ordet må gerne spredes. Så det gør jeg i dag. Sender en anerkendende tanke afsted i retning af @hverdagsguf og giver forhåbentlig jer lyst til at svinge forbi profilen også. Er I ligesom mig stor tilhænger af den nordiske stil med et twist, er jeg nemlig ret sikker på, at @hverdagsguf også er noget for jer.

Bag profilen står Mathias, og han forstår om nogen at indfange det bedste af den nordiske stil på en ligetil og alligevel legesyg måde. For hver eneste hjemlige lille firkant han deler på instagram, viser han nemlig, at en indretning rig på detaljer og farver ikke behøver være svær eller kræve en hel masse. Særligt vild er jeg med Mathias’ billedvæg i hans spisehjørne, som nærmest giver følelsen af et galleri uden at man bliver tynget af de mange farver og mønstre. Den løsning gad jeg godt gøre ham efter! Det er i øvrigt også Mathias’ skyld, at jeg lige for tiden jagter en kokospalme, som han har fået mig overbevist om, at jeg ikke kan leve uden. Og for én, der allerede har 15 planter, siger det altså ikke så lidt, haha.

Jeg vil lade resten af billederne stå for sig selv, og så synes jeg, at I skal svinge ind forbi @hverdagsguf på instagram, hvor der er mange flere pæne boligglimt at komme efter. 

Har I misset nogle af mine tidligere #favoritterpåinstagram indlæg, så husk også at I læse med om @mortilmernee, @ditteblog, og @by_blogliv.

 • Reply
  Sara
  27. september 2017 at 8:34

  Det er så skønt med inspiration til nye profiler at følge, da man ellers godt kan køre lidt fast i samme rille. 🙌🏻 Jeg vil skynde mig ind og lure på Mathias’ insta. 😄

  • Reply
   merimeri
   27. september 2017 at 9:57

   Hvor er jeg glad for, du også bliver inspireret af indlægget Sara! Jeg labber det også i mig, når jeg bliver hintet om nye spændende profiler, for dem kan man altså aldrig få for mange af 😉 Knus til dig

Kommenter