Ting jeg kan li'

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM # 3

9. september 2017

by_blogliv-instagram

Det er blevet tid. Tid til endnu engang at dele en af mine favoritter på instagram. Og denne gang er @by_blogliv, I får fornøjelsen af. Som I kan fornemme af billederne her, så er by_blogliv en gennemført bolig, og det er mere reglen end undtagelsen at hvert eneste nye post derfra, bliver gemt i min billedsamling på insta. Bag profilen står Anne, og det er fra boligen i Randers, at hun deler de smukke billedglimt. 

Annes stil er ved første øjekast klassisk nordisk, men som man scroller igennem hendes billeder, finder man hurtigt ud af, at der i alle hjørner og kroge er tænkt et finurligt twist ind i indretningen, som gør den særligt fin – og virkelig misundelsesværdig. Jeg er stor fan, og får helt vildt lyst til at indrette mig med farvede vægge, tæppedekorationer på væggene og endnu flere billeder. 

Mon nogle af jer allerede følger med hos @by_blogliv? Ellers synes jeg, at I skal skynde jer at gøre det!

 

    Kommenter