Ting jeg kan li'

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM # 2

16. august 2017

ditteblog-instagram

I tog heldigvis pænt imod, sidste gang jeg delte en af mine favoritter på instagram herinde, så den tradition har jeg tænkt mig at holde fast i. Og i dag vil jeg gerne tippe jer om fine Ditte, som står bag profilen @ditteblog. Jeg har efterhånden fulgt med hos Ditte i nogle år, og det er heldigvis stadig lige inspirerende, hver gang hun poster. Hun har nemlig både en virkelig fin, og ret tilgængelig stil, både når det kommer til hende og kærestens lejlighed i Aarhus og også garderobe-wise, og der er derfor altid masser af inspiration af hente. 

Ditte deler lidt af det hele, fra boligglimt og kig med indenfor, når hun endnu engang kaster sig over et nyt projekt derhjemme (hvilket hun heldigvis ofte gør), til nye, pæne sager til garderoben og glimt fra hendes hverdag i Aarhus – og hun giver mig altid lyst til en weekendtur til smilets by, fordi hun er så god til at finde hyggelige vinkler af byen. 

Udover instagram så blogger Ditte også på Ditteblog.dk, som bestemt også er en anbefaling værd, hvis I gerne vil se endnu mere til hendes univers. 

    Kommenter