Ting jeg kan li'

KUFFERTEN ER LADET MED FLÆSER OG KIRSEBÆR

15. august 2017

cherry-swimsuitINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 BIKINI TOP RAISINS II BIKINI TRUSSER RAISINS II 2 BADEDRAGT ASOS II

Vi sidder netop nu i taxaen på vej mod lufthavnen. Ferien er for alvor i gang og forude venter Sardinien. Godt nok har vi lige en mellemlanding i Berlin, som stjæler fire timer af vores ferie, men vi er på vej, og feriehumøret er i top. 

Som et af de sidste punkter min ferie to-do liste ankom mit nye badetøj fra Asos i fredags, og da jeg delte det på instagram, var I alle ret begejstrede for især den blå bikini og kirsebærbadedragten. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele linket til dem, skulle der være andre derude, der er lidt sent ude med badetøjet i år eller som bare trænger til nyt. Både badedragten og bikinien er med i kufferten, og jeg tæller timerne, til vi er fremme og vi kan sætte kurs mod feriens første dyp i havet. 

Kommenter