Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER #17

20. oktober 2017

fredagsfristelser

II JEANS WEEKDAY II SWEATSHIRT DREAMS+DUST II GLIMMER SOKKER DEAR DENIER II LEOPARD LOAFERS CUSTOMMADE II TERNET FRAKKE CUSTOMMADE II

Åh, min selvdisciplin er altså svært udfordret i de her dage, og jeg har lyst til at gå shop-amok i alle mulige pæne efterårssager. Det gør det ikke nemmere, at indbakken bugner med mails om mid-season sale, som jeg altid bliver bliver så forfærdeligt draget af. Muligheden for rabat taler direkte til min indre tilbudsjæger, og selvom det i langt de fleste tilfælde betyder, at jeg slår til på en vare, som jeg nok ellers ikke ville have købt sådan lige rundt om hjørnet, så elsker jeg altså følelsen af et gøre et godt kup. Er jeg den eneste, som har svært ved at stå imod muligheden for at købe noget med rabat?

Denne fredag gad jeg godt kuppe de leopardprintede loafers fra Custommade, som jeg har haft bogmærket, siden jeg første gang så dem inden sommeren. Bootz.com har netop nu sat dem ned med 50% (!!), og det kribler i mine fingre for at slå til. Gad godt parre dem med klassiske blå jeans, den her mega seje sweatshirt fra mærket Dreams+Dust, mørkeblå glimmersokker og så den ternede frakke fra Custommade, som jeg har et godt øje til, som en lidt større investering til vintergarderoben. Det sæt ville være et intet mindre end perfekt efterårsoutfit, og jeg er lidt spændt på, hvor længe det lykkes mig at kæmpe imod min shoppetrang. 

 • Reply
  Carina
  20. oktober 2017 at 14:57

  Hvorfor ikke en stænkplade i en grå nuance ?? Synes de forslag er lidt kedelige

  • Reply
   merimeri
   20. oktober 2017 at 18:10

   Det kunne også være en fin ide. Men mon du har et bud på, hvor man finder sådan en? Google har ikke vist sig til den store hjælp, eller er det også bare et meget begrænset udvalg af grå stænkplader der findes 🙂

 • Reply
  Kristina
  22. oktober 2017 at 19:33

  Hej søde Line.
  Ville blot lige tippe om at vi lige har fået sweatshirten på mit arbejde (ikke hængt ud endnu) helt ny og til 350kr 👍🏻😊
  Knus kristina

  • Reply
   merimeri
   22. oktober 2017 at 20:18

   Ej er det rigtig søde Kristina? Kan du huske, hvad størrelse I har fået den i? Knus

   • Reply
    Kristina
    25. oktober 2017 at 11:45

    Mener det er en 1’er 😊👍🏻

    • Reply
     merimeri
     26. oktober 2017 at 6:39

     Var faktisk inde forbi jer allerede i mandags, og det var desværre en 2’er, som bliver for stor. Men pæææn er den, så savler lige lidt videre over den. Tak fordi du tænkte på mig søde Kristina. Klem til dig

Kommenter