Det har jeg på

WEEKEND VIBES PÅ EN TIRSDAG

6. august 2019

II GANNI SLÅ-OM-BLUSE II ARKET T-SHIRT II APC FLØJLSNEDERDEL II SHOE THE BEAR SANDALER II VRS FLETTASKE II

Ved I hvad? Jeg er netop gået på weekend. Taskerne er pakket, bilen står klar og jeg mangler bare lige at binde en sløjfe på de sidste løse ender, før jeg kan liste op i seng og være klar til en tidlig morgenvækning i morgen, når turen går til Bornholm. Vi skal sejle fra Ystad allerede 8:3o, og som optimistiske forældre til en normalt morgenfrisk baby tænkte vi, det var en smal sag at nå ud af døren til den tid. Fast forward til rytmen lige for tiden, hvor Nola først er til at drive i seng på den gale side af klokken 20 og derfor også først står op kvart i 8 morgenen efter. Således bliver det en uvant tidlig morgen for alles vedkommende i morgen, men til gengæld lander vi tids nok til at have hele dagen på Bornholm foran os. Det skal blive godt. Og afslappende. Og forhåbentlig solrigt, selvom vejrmeldingen lige nu har et ben i begge lejre. 

Sidst vi var på Bornholm var i 2017, og vi glæder os stort til et gensyn med øen. Til is fra Kalas, friskfangede fisk og masser af frisk luft på klippeøen. Til som det mindste at dyppe tæerne i Østersøen. Til læsepauser og familietid. Efter sommerferien på Fanø er den langsomme ø-ferie vokset på os, og udover Bornholm, tror jeg næste ø-ønske er Ærø. Næste sommer forhåbentlig. Det er vildt som vores feriefokus har ændret sig efter vi er blevet forældre. Behovet for eksotiske eventyr er mindsket drastisk og til gengæld længes vi efter at dyrke det nære og hjemlige. Jeg har ikke været ude at flyve i 14 måneder. Det er ikke sket siden jeg var barn. Dengang stod mine bedste ferieminder for mig, som dem hvor vi pakkede bilen og kørte ud i ferielandet, og ganske ubevidst er jeg vist igang med at projektere de ferieminder videre til Nola. Danske sommerminder om sløve dage sammen som familie.

Det skal blive ordene for i aften. Nu vil jeg få ryddet køkkenet af efter aftensmaden, sende huden på ferie med en ansigtsmaske, mens jeg snupper et afsnit Venner og derefter trisse i seng. I morgen er der atter en dag.

God aften, venner ♥

 

 

 • Reply
  Lullumut
  6. august 2019 at 22:37

  Det lyder skønt. God fornøjelse og tur 🙂 Vi drager selv i sommerhus på Sjællands Odde i slutningen af august. Vi havde ikke rigtig held med den der tur til Bulgarien. Desværre. Der var for mange ubekendte faktorer. Sunny Beach var fint, så det var slet ikke stedet men udlandet som sådan..

  • Reply
   merimeri
   7. august 2019 at 16:55

   Ej hvor skønt! Odden er også så dejlig.
   Og jeg tror vi ville have det fuldstændig som dig med en udlandsferie. Tiden til de eventyr skal tids nok komme igen!

 • Reply
  Michaela
  7. august 2019 at 15:29

  Rigtig god tur til Bornholm 🙂 Vi er også blevet i Danmark i ferierne, efter vi fik vores datter. At genopleve mine egne ferieminder fra sommerhusture på bla sydfyn har været så dejligt denne sommer.

  • Reply
   merimeri
   7. august 2019 at 16:56

   Tak Michaela! Og sikke skønt det lyder at genopleve barndommens sommerminder i det sydfynske 😍

 • Reply
  Jeanette
  8. august 2019 at 9:44

  Kære Line, hvordan dine sandaler er i størrelsen? De er så fine, at jeg er nødt til også at have dem, men jeg kan simpelthen ikke lure, hvorvidt jeg skal runde op eller ned fra min normale 40,5🤷 Nyd Bornholm🌞🌞

  • Reply
   merimeri
   17. september 2019 at 14:22

   Åh Jeanette, dette svar er formentlig for længst blevet irrelevant. Undskyld! Størrelsen er dog helt normal, og jeg har blot valgt min vante.

Kommenter