Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I SEPTEMBER

1. september 2017

unnamed

Så blev det første september, og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg har glædet mig lidt til den dag, fordi det betyder begyndelsen på min favorit årstid; efteråret. Med alle dets smukke farver, hyggen, som igen begynder at rykke indendøre, og en garderobesæson, som i hvert fald i min optik har så meget mere at byde på end sommeren, har det. September er også en favoritmåned, fordi det er her, jeg har fødselsdag, og det spreder unægtelig lidt ekstra glæde over måneden.

Jeg elsker at læse med, når bl.a. Emily, Mie og Acie udgiver indlæg om, hvad de vil bruge deres kommende måned på. Det er sådan en fin måde at få inspiration til rare planer og projekter, og desuden også en god øvelse i, at prøve at få det fulde ud af de enkelte måneder, hvis man har en eller anden form for snor at navigere efter, når hverdagen først tager fat. Derfor vil jeg kaste mig ud i det samme, og ligesom jeg gør det, så håber jeg også, at I vil synes, det er hyggeligt at læse med om mine ønsker for ting, jeg gerne vil fylde september op med.

  • Jeg vil komme ordentligt i gang med min løberutine igen. Mine nye løbesko får deres første tur til DHL i aften, og der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted igen, nu hvor vejret heller ikke er så fugtigt længere
  • Jeg vil fortsætte sommerens gode læsevaner, og bl.a. komme i mål med både Blodmåne af Katrine Engberg og Et lille liv af Hanya Yanagihara
  • Som en perfekt efterårs getaway vil jeg pakke bilen og køre i sommerhus med Mads på Møn. Førnævnte bøger skal pakkes med, og det samme skal Scrabble og så behøver vi nærmest ikke andet til en rar weekend.
  • Min fødselsdag får ikke lov at gå ubemærket hen i år, og jeg vil samle familien til kagebord i sommerhuset, alle mine søde veninder til søndagshygge fyldt med yndlingslækkerier og en håndfuld af vores gode vennepar til pizza og drinks.
  • Jeg vil prioritere det lidt mere rige indhold på bloggen; bl.a. at få udgivet en guide til Rom, Sardinien og en opdatering til min Stockholm guide, som også har været på to-do’en længe. Leger også lidt med tanken om, at samle alle mine bedste tip til København i en guide, hvis der kunne være interesse for det?
  • Der kommer også til at ske lidt nyt på hjemmefronten, og september bliver forhåbentlig måneden, hvor vi langt om længe kan starte projektet op med at få installeret et toilet på vores badeværelse (i dag har vi bad og toilet i to forskellige rum), og give badeværelset en lille make-over
  • Jeg vil støtte et vigtigt og godt formål, og føje denne mega seja ’Keep believing’ t-shirt fra By Malene Birger i et samarbejde med Støt Brysterne til garderoben. Så er spørgsmålet bare om den skal være grå eller hvid. De er pæne begge to!
  • Jeg vil invitere mine veninder på hjemmespa. En lørdag aften med fodbad, ansigtsmasker, vin i glasset og rigeligt med snacks på bordet. Dét synes jeg lyder som en rar aften, og som noget vi sikkert alle trænger til.

    Kommenter