Det har jeg på

OOTD: SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

31. august 2017

p8270015p8270033 p8270043

KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II BLUSE H&M (gammel, men lignende HER) II NEDERDEL H&M (gammel, men lignede HER) II SNEAKERS PUMA II TASKE H&M (udsolgt) II

Selvom jeg ikke helt er nået i mål med ideen om et shoppestop i august (hvordan jeg klarede det, løfter jeg sløret for, når jeg i weekenden udgiver mit shopperegnskab), så har jeg alligevel gjort en indsats for at få brugt nogle af de ting i garderoben, som jeg ellers ikke har på så ofte. Det er outfittet her et ret godt eksempel på. Forleden var jeg nemlig iført en gammel flæsebluse og en plisseret nederdel, som begge er fra H&M. Begge var ting, jeg havde overvejet at skulle have med på weekendens loppemarked, men jeg udfordrede mig selv til at prøve dem af i et outfit istedet, og jeg synes faktisk det fungerede ret godt. Det var også første gang jeg havde min grågrønne sneakers fra Puma på, som ellers blev købt tilbage i juni måned. Ved ikke rigtig, hvorfor de ikke er kommet på før nu, for de er sindsygt rare at have på og jeg synes faktisk, at de gør sig ret godt som kontrast til et ellers ret klassisk outfit.

Jeg tror, at jeg vil lade outfittet her være en påmindelse om, at jeg også den kommende måned skal prøve at udfordre mig selv, til at komme lidt bredere rundt omkring i garderoben. Det er vel omtrent kun 10% af mit tøj, som er ofte i brug, og det gad jeg godt gøre op med. 

Jeg er egentlig lidt nysgerrig på at høre, hvordan det står til ude i jeres garderobe? Får I brugt det meste af jeres tøj, eller I er ligesom mig forfaldne til at lade det samme tøj gå i rotation?

 • Reply
  Trine
  31. august 2017 at 9:10

  Den er sindssyg flot til dig den bluse! Ville også være fin til et par jeans og et par hæle til en aften ud og spise. 😉

  • Reply
   merimeri
   31. august 2017 at 10:23

   Sikke et dejligt kompliment at starte torsdagen på. Tak søde Trine! Ja, det tænker jeg faktisk også, at den kunne være fin til – dengang jeg havde den mest flittigt i brug, der var det altid sammen med højtaljede jeans .. lige nu prøver jeg bare at forlængde tiden, hvor man ikke behøver have lange bukser eller strømpebukser på, lidt 😉

 • Reply
  Rebecca
  31. august 2017 at 9:38

  Det er da et skide godt sæt! Jeg er dog også selv ret forfalden til at bruge det samme tøj igen og igen. Har et par ting i min garderobe, som jeg altid bliver ekstra glad for at kunne bruge igen efter en tur i vaskemaskinen 🙂

  • Reply
   merimeri
   31. august 2017 at 10:25

   Jeg synes faktisk også, at det endte med at fungere ret fint. Skønt når man kan genfinde glæden til gamle garderobesager – det kan næsten føles som en helt nyt køb til tiden 😉 Åh ja, de kære garderobefavoritter. De er unægteligt svære at kommen udenom, og jeg ryster altid lidt på hovedet af mig selv over, at jeg har så meget tøj, når det alligevel næsten altid er de samme favoritter, der er i rotation. Glæder mig lidt, at jeg ikke er den eneste 😉 Knus til dig

Kommenter