Ting jeg kan li'

GAVER DER ER EN 29-ÅRIG VÆRDIG

30. august 2017

foedselsdagsoenskerKAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 VASE KÄHLER II 2 YOGAMÅTTE MOSHI MOSHI MIND II 3 HOT YOGA HÅNDKLÆDE MOSHI MOSHI MIND II 4 ALKOHOLFRI GIN SEEDLIP II 5 MULTIOLIE ECOOKING II 6 BH ARKET II 7 TRUSSER ARKET II 8 STRIBET BLUSE NØRGAARD  II 9 SILKETOP ARKET II 10 BOG STILLEBEN II 11 H2O SENSIBIO MICELLARE BIODERMA II 12 GAVEKORT STILLEBEN II 13 TRÆNINGSTOP SAYSKY II 14 STRØMPER MISSONI II 15 KAKTUS SNOW GLOBE COOLSNOWGLOBE II

Om 13 dage fylder jeg 29. Og jeg er typen, der stadig glæder mig på den der sommerfulge-i-maven agtige måde over at have fødselsdag. I år går jeg all in på fejringen, og har således tre fødselsdagsfejringer i vente. Én for hele familien, én for fire gode venner og Mads og én for alle mine veninder. Derfor er jeg også gået igang med at samle nogle fødselsdagsønsker sammen. Og det har jeg heldigvis ikke særligt svært ved. Som min mor tørt konstaterede, da jeg igår sendte hende mine ønsker, “så er det jo godt at have lidt at vælge imellem”. Ja ja, jeg kommer i hvert fald ikke til at gå ned som hende der påstår, at hun ikke mangler noget, haha. 

På ønskelisten står indtil videre den fine grønne unico vase fra Kähler. Den ville klæde vores lejlighed med vilde blomster i. En yogamåtte og et hot yoga håndklæde er også kommet på listen. Jeg har de seneste 3 måneder gået til hot yoga i Senses, og den rutine har jeg tænkt mig at fortsætte i, og noget ordentligt udstyr må der derfor til, og Moshi Moshi Mind laver i min optik noget af det fineste af slagsen. Min almindelige træningsgarderobe er også efterhånden lidt forsømt – det er bare som om, det ikke er helt lige så sjovt at købe træningstøj, som det er købe nyt til hverdagsgarderoben?! – så på ønskesedlen står bl.a. at par nye tights og så den her fine prikkede top fra Saysky

Jeg elsker en fredags gin&tonic – og en lørdags en af slagsen for den sags skyld, men af og til harmonerer lysten til G&Ts ikke altid med ønsket om også at undgå de mest overflødige flydende kalorier og desuden bevare træningsrutinen, og derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve den nye alkoholfrie gin fra Seedlip, som efter sigende skulle smage næsten identisk med rigtig gin. 

Lækkert og pænt undertøj er den ultimative forkælelse, og den slags kan jeg altid finde plads til på ønskesedlen. Sættet her fra Arket ser fint og blødt ud. Silketoppen fra Arket ville også klæde min undertøjsgarderobe. Klassiske striber i garderoben fungerer også altid, og jeg er klar til at gøre plads til de ikoniske bluser fra Nørgaard på Strøget igen. Aller helst i den grønstribede version. Til efteråret og vinter gad jeg også godt kunne kunne bruge fine printede og glimtende sokker i mine sneakers og støvler, og de her fra Missoni er altså for pæne til ikke at komme på ønskesedlen.

Genopfyldning af skønhedsfavoritterne er der også altid anledning til, og på min ønskeseddel i år står bl.a. multiolien fra ECOOKING og micellare vanden fra Bioderma

Sidste punkter på ønskesedlen er forbeholdt ønsker til lejligheden. Dem kan jeg nemlig også altid finde masser af, og i år står der bl.a. en af de seje snow globes fra Coolsnowglobes, gavekort til Stilleben og pæne coffee table books, fx denne her

 • Reply
  kathrine
  30. august 2017 at 12:58

  Glæder mig også altid til fødselsdage og især til min egen det er så hyggeligt at fejre det med sine nærmeste. men sikke en masse gode sager du har fundet som er en 29-årige værdig!

  God onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   31. august 2017 at 9:20

   Hørt! Fødselsdage er altså noget helt særligt, og jeg er allerede i fuld gang med at overveje hvilke gode og rare ting, jeg vil sørge for at fylde dagen med.

Kommenter