Ting jeg kan li'

BLØDE TORSDAGSDRØMME

8. november 2018

II H&M KASHMIR FRAKKE II H&M KASHMIR TRØJE II MANGO SATIN MIDI NEDERDEL II H&M ULD HALSTØRKLÆDE II MARNI TRUNK TASKE II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II

Det er blevet torsdag i barselsland. Og vel formentlig også ude på den anden side af barselsboblen, selvom det ikke er en verden, jeg har den store kontakt til i disse dage. Jeg bruger formiddagen – ja, når man har en baby der har møffet rundt siden klokken 5, så tæller 9 som formiddag og ikke morgen – på at drømme mig væk i bløde garderobesager.

Costume har netop kåret satin nederdelen som et musthave i garderoben, og det kan jeg ikke fortænke dem i, for det er altså en pæn størrelse, som jeg også godt gad iføre mig. Jeg har fundet et virkelig pænt bud på musthave nederdelen hos Mango, og prisen på 449kr er dermed også overkommelig. Jeg ville matche den med blød kashmirstrik, sneakers, blød uld om halsen og en rar, og lun frakke udover. Og selvfølgelig drømmetasken som the cherry on top. Lige nu står valget mellem den petroleumsblå og den støvede grønne i indlægget her. Er sidstnævnte ikke stadig tilpas neutral til, at den kan gå som en klassiker på tværs af tøjet i garderoben?

 • Reply
  Julie Koch
  8. november 2018 at 9:24

  Den grønne marni er SÅ flot!

 • Reply
  Michaela
  8. november 2018 at 12:13

  Den grønne er super flot😊

 • Reply
  Nanna
  8. november 2018 at 12:20

  Marni-tasken er så flot! Har virkeligt også drømt om den og tænkt, om den kunne forsvares som en (noget ekstravagant) barselsgave til mig selv😆 Er helt med på den grønne 👌🏻

Kommenter