Ting jeg kan li'

VINTERVARM TORSDAG

29. november 2018

II MANGO STRIK II H&M KASHMIR HUE II ZARA DUNFRAKKE II H&M MOM JEANS II SOFIE SCHNOOR STØVLER II

Brrr, det er blevet koldt herhjemme, og jeg synes, jeg har svært ved at holde varmen, som jeg triller rundt med barnevognen. Således drømmer jeg i dag varme vinterdrømme af den materielle slags; store vamsede strik, bløde støvler, og dun i frakken. Dét tror jeg ville være en herlig kombination til en torsdag i barselsland. 

I skrivende stund sidder jeg godt nok lunt og tørt indendøre og venter på en YouSee tekniker, der skal komme og fixe vores bredbånd, men derefter går turen ud i kulden, hvor den står på mommy meet-up med min veninde Charlotte og hendes lille Erik.    Vi skal hygge med frokost og baby tummel, og derefter triller jeg ind mod byen for at klare den aller sidste julegave til min familie, og derefter mangler jeg kun til Mads, som altid er den sværeste af dem alle. Jeg var god og udnyttede fredagens mange Black Friday tilbud til at få klaret de julegaver, jeg under alle omstændigheder skulle ud og have, og således er der kun den sjove del tilbage nu; indpakning og at få lov at give dem videre til de glade modtagere. Det er nu en rar tanke. 

Fik I også klaret nogle af julegaveindkøbene med rabat i fredags eller mon det var selvforkælelsesshopping? Tror det var første gang i år, at jeg slet ikke shoppede noget til mig selv på Black Friday, og det føltes faktisk ret godt at vende det opskruede forbrug ryggen for en stund og istedet koncentrere mig om ting, jeg rent faktisk manglede; hvis julegaver i et velstandssamfund som vores da kan kategories som det, ahem. 

    Kommenter