Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

7. maj 2018

Hej venner, så er der mandagspost ♥

Jeg har netop sat mig til rette foran computeren klar til et par timers arbejde mere, inden jeg for alvor kan overgive mig til sofaen. Og finaleugen i Masterchef med god samvittighed (andre end mig der trofast følger med i det program?). Jeg har virkelig haft en rar mandag, og derfor gør det heller ikke så meget, at arbejdet trækker lidt ud i dag. Dagen startede med en tur forbi fitness, som kompensation ovenpå en weekend der har budt på lidt for mange godter. På arbejdet er der travlt for tiden, så dagene flyver afsted, og selvom jeg godt kan ærgre mig lidt over, at ens liv er indrettet, så størstedelen af solskinsdagene bliver brugt indendøre på kontoret, så prøver jeg at få det bedste ud af det. Som fx at snuppe frokosten ude i solen på kontorets terrasse og at flytte et af dagens møder udendøre. Lidt har jo også ret. Efter arbejde sneg jeg mig lige til halvanden time ude i solen med det sidste af weekendens avis, og nu er jeg så rykket ind foran computeren igen. Èn af de ting, der stadig står tilbage på dagens to-do er nemlig min mandagstradition om at dele en rar håndfuld billedglimt fra min seneste uge. Og de er hermed serveret ….

img_3299-1II Det er umuligt ikke at lade det her stå øverst på listen over favoritglimt fra sidste uge; min lækre mand og jeg til kærlighedsfest i Frederiksberg Have i lørdags. Og som billedet her tydeligt viser, er vi altså ret vilde med at gå til bryllupper ♥ II

img_3214II Jeg er også ret pjattet med min nye taske fra Nørgaard på Strøget, som flyttede ind i sidste uge. Tror desværre ikke den er til at finde online, men den findes i hvert fald i et væld af fine farver inde i butikken på Strøget II

img_3173II I onsdags var jeg inviteret hjem i dygtige Malene Marie Møllers smukke hjem. Malene står bag indretningsuniverset Boligcious, så en del af jer kender hende nok i forvejen. Anledningen til mit besøg var, at Luxaflex netop har lanceret en hel ny kollektion af gardiner, som vi kunne få lov at se og mærke på hjemme i Malenes hjem. 

Det var virkelig en inspirerende eftermiddag, og jeg har virkelig fået lyset op for, hvor smukt man kan indrette sig med gardiner. Vores ualmindeligt kedelige rullegardiner af den helt billige model fra IKEA virker i hvert fald pludselig som en ret tarvelig løsning sammenlignet med det udvalg Luxaflex har, og jeg håber, at jeg en dag kan opgradere til ordentlige gardiner! II

6be9943f-7baf-4a19-b03a-dfba2652683b

II Mads og baby Holger. Vi var forbi scanningsklinikken Moderliv i sidste uge for at få lavet en 3D scanning af baby, og vi havde simpelthen den bedste oplevelse derinde takket være søde jordemoder Nanna, som har klinikken, og hendes kyndige vejledning. 

Baby lå desværre sådan, at vi ikke kunne få nogle rigtig gode 3D billeder, så vi er inviteret tilbage til en ny scanning igen i morgen. En service de tilbyder ved alle 3D scanninger, hvor det ikke lykkes at få et ordentligt glimt af baby. Nu krydser vi så bare fingre for, at den lille dame er mere villig til at flytte lidt rundt på sig selv end hun var i sidste uge. Stay tuned … II

8b23fc3f-d143-4f0c-a787-a5f22fefd186II Min søde, nygifte veninde Charlotte og hendes flotte mand til deres kærlighedsdag i lørdags. Min veninde var SÅ smuk i hendes kjole, og jeg bliver stadig helt rørt ved tanken af, hvor fin en dag det var. Desværre var det det eneste bryllup, vi havde i kalenderen i år, for jeg kunne altså snildt snuppe sådan en fest mere. Tror aldrig jeg bliver træt af bryllupper II

c48ea4fb-fa44-4367-b0e4-162f0059a503-1II Rart eftermiddagsselskab i et solskinsspot. Glæden over de små ting II

bf7d4ac2-b0be-4b3d-8c8d-f0f0e5fee53dII I sidste uge fik vi så småt taget hul på næste projekt til børneværelset; en reol ud af bogkasser. Vi er igang med at male kasserne i nogle lidt mere spændende farver end det anonyme fyrretræ, de ellers bestod af, og vi mangler bare at beslutte os for, hvilken lyserød nuance to af kasserne skal have. Først havde vi besluttet os for J136 på kortet her, men vi er nok nået frem til, at den bliver lige grisefarvet nok. Istedet hælder vi nu til nr 2 farve på kortet længst mod højre. Uanset hvad glæder jeg mig vildt til det færdige resultat, og jeg er ret spændt på, om det bliver, som jeg håber på II 

 • Reply
  Anna
  8. maj 2018 at 20:52

  Hvad er prisen på Nørgaard-tasken? Den er flot!

  • Reply
   merimeri
   10. maj 2018 at 21:51

   250kr står den til ☺️

Kommenter