Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. november 2020

Hvilken weekend det har været. Perfekt til fingerspidserne. I hvert fald sådan i det store hele. Fra fredagens pizzamiddag med gode venner til staycation på Hotel Villa lørdag til søndag, bare Mads og jeg. Så gode ting, og takket være dem har weekenden føltes langstrakt på den gode måde. Som om dagene blev strukket lidt ekstra fordi de var fyldt med så mange rare sager. Dem lever jeg højt på i dag, som mandagen igen er igang på hjemmekontoret. Heldigvis er det også en ugestart af den rare slags. Hvor jeg er godt med på min to-do og derfor fandt tid at vende i fitness i morges, inden mit første møde. Hvor jeg har tid til massage i eftermiddag. Og hvor Mads og jeg har aftalt at hygge med juleboller og The Undoing i aften.

Nu bruger jeg lige frokostpausen på at sende en stak kærlige tanker tilbage til ugen, der nu er lagt bag os, og så glæder jeg mig ellers til at se frem mod ugen der venter. En uge hvis højdepunkter uden tvivl bliver gennemscanningen af lillesøster på torsdag og fredagens andesteg hos mine forældre, som en forsinket Mortens Aften middag. Lad os så komme igang ♥

II Mandagsmenuen i sidste uge. Næsten brutalt at kigge tilbage på, som jeg sidder her med min flade leverpostejmad (så blev det altså mandag på hjemmekontoret). II

II Chokoladeslabberads på La Glace. Den kan de i øvrigt godt være bekendt; deres varme chokolade. Perfekt fed og dyb i smagen og med rigelige mængder hjemmepisket flødeskum til at toppe den med. Til mit eget lille chokoladeregnskab, har jeg noteret den til fire store stjerner og en pil op, fordi man bliver tilbudt en gratis genopfylding med i prisen. At jeg ikke var i nærheden af at kunne drikke en kop mere var en anden snak. Næste gang kommer jeg igen med endnu større chokoladeappetit II

II Morgenmagi torsdag morgen II

II Kærlighedsklem ♥ II

II De sødeste pizzabagere jeg kender. Nola elsker at få lov at være med i køkkenet, og jeg elsker Mads lidt ekstra fordi han er så hamrende god til at tage hende med. Der går totalt skolekøkken i den, og han er virkelig god til at tage madlavningen ned i børnehøjde. Den investering skal nok komme til at være givet godt ud på sigt! II

II Humøret det meste af weekenden. Villa var virkelig skønt, og Mads og jeg var allerede igang med at snakke om, hvornår vi kan tage sådan en tur igen. Engang i 2022 når jeg er klar til at lillesøster skal passes med overnatning …. II

    Kommenter