Ting jeg kan li'

FORÅRSFRISTELSER FRA H&M

5. april 2017

 

hm-spring-fashionII 1 RØDE SLINGBACKS II 2 STRIBET SKJORTE II 3 V-HALS I SILKEMIX II 4 JEANS II 5 KHAKI SKJORTE II 6 SLANGE SLINGBACKS II

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en hyggelig middagsaftale med min savnede veninde Sine, og nu sidder jeg lige og falder lidt i staver over nogle af alle de mange fine nyheder hos H&M. Min shopping har virkelig været skruet ned til et minimum de seneste måneder – og det skal jeg nok komme tilbage til, når jeg en af de kommende dage deler mit marts shopperegnskab.Nu kan jeg dog mærke, at det begynder at krible lidt for at få ryddet ud i noget af vintertøjet og få føjet nogle forårsfarver til. Jeg er med andre ord i shoppehumør. Og ovenstående 6 ville altså ikke være et helt dumt sted at starte. Især er jeg vild med de røde slingbacks og den stribede skjorte. Pænt! 

Tror jeg vil bruge lidt tid i weekenden på at rydde ud i garderoben – hellere det end sidste weekends flyttekasser, haha – og få et overblik over, hvad der potentielt skal videre for at gøre plads til et par nye forårsfristelser.

 • Reply
  Tine
  6. april 2017 at 17:45

  Altså – jeg har begge slingbacks-parene og mine fødder har det amazing! Gør det 🙂

  • Reply
   merimeri
   8. april 2017 at 16:31

   Tine! Det var jo lige dét svar jeg håbede på. Hvordan kan man overhovedet overveje kun at slå til på ét af dem, hvis der er garanti for fødder der har amazing?! Er de normale i størrelsen, synes du?

Kommenter